Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4129|Reply: 97
Collapse the left

[Ocean Team] 第一沾之3Q very much

[Copy link]
Post time 30-4-2018 11:58:36 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
外國翻來之後,心底一直都好想尋找翻呢種感官上的刺激。就是一日突然有感而發,香港會唔會有同樣似外國的Sex Party,Happening Bar類型既團體?
於是,打開電腦,開始search。

我是在某知名網上雜志上睇到一名外國人的描述,一路讀,一路心裏面念:揾到你了

Login/Register to enlarge

甘大個仔都未試過浦Forum,覺得是一個好機會去體驗下。
交表,開始慢慢的等候。出席活動前多留言呢個做法是對的。因為等待的這段時間,讓我初步認識到大家。也發現原來在這裏可以找到很多志同道合的朋友,傾到平時不可能接觸的話題。
好中意打開主頁就睇到的呢句話:

這裡集合了一群友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人

我就是沖著不甘於生活平凡呢句話來的。

收到電話,大佬磁性的聲音給了我前所未有對男人的興奮感。原來一把聲音可以那麽好聽,那麽有魅力。他叫我換成較容易記的名稱,去驗血,同話我答題錯了那些。

之後仍然是耐心地等待驗身日子的到來,然後耐心地等結果。有一日,我睇到活動資料和大家的自拍了。

Bring you own Food之夜

因為壇上經常被人叫Jam面,決定當日就帶一罐Jam同面包去會場。跟住大佬的指示,終於來到他的面前。
大佬還問我,‘估下邊個系你個mentor?'

心裏面一直都沒有去想這點,於是便答平時聊天聊得較密的‘阿曚?’

大佬一個唔識解讀的表情,然後道’mon就mon啦,不過系睇個mon‘(James註:我當時話「mon就係mon,不過係第二個mon…」)

咦?乜有睇個曚的嗎??在我還來不及反應時,眼罩已帶上,進入這片夢想地了。

記得一入到去,首先系聽到大家的喧嘩聲,然後大佬高聲地介紹了我。得到各位熱情的’hello!歡迎!‘之後,聽到一把甜美的聲音’占面你好,我系你既mentor Kimon‘

這一刻明白了大佬的意思了。記得之前睇其他會員post都話kimon好靚女,呢下我覺得自己系幸運的。

更幸運的事緊接著了。在我旁邊聽到一把充滿男人味的聲音 ‘hello,我系Dino,我系你既男mentor’

之前應該無睇過有呢方面的資訊,想必Dino在逗我,我也非常樂意成為第一位有兩個mentor既新人,當然樂意地回答‘好耶!一來就兩個mentor,好幸福啊!’
那時之後,好似無再點同dino傾計。是一個遺憾。希望將來還可以見到Dino mentor,教教我d較進階的

曚著眼的世界,轉來轉去,好快就失去了所有方向感,同開始百感交集無法集中去留意身邊的事。我記得的有以下這些:
- Haley挑逗的咕嘰咕嘰
- 網上聊過天的Elfrida雙手
- 溫柔體貼的導師Kimon所提供的聲音導航
- 曚曚到來時我的反應系‘真系見到曚曚出現!’然後叫左出來
- 好多人不斷餵我食菇,食曲奇。得知原來大廚Mustard也在,正在炮制美食給大家
- 多不勝數的自我介紹,蒙著眼真的幾唔清楚,真系唔好意思

被蒙著眼沖涼真系第一次,感受到kimon柔軟的小手,我也不禁嘗試替她洗一下背。可惜失去了視覺的我連站也站的不穩,論盡地沖完涼後就出了大廳等候briefing了。
Briefing時得知原來當晚還有另一位女新人Twinstar,她的入會原因是‘因為鹹濕’,隔住個眼罩都感受到她的誠懇。馬上引來全場鼓掌!

驗身時,心不在焉的我正在偷聽大廳大家的對話,竟然無聽清楚大佬問我‘想唔想同Kimon入房?’含糊地回答了大佬的問題。傻的嗎?我竟然無好好地回答呢個甘重要既問題!差點第一日就成為全會最大的眼中釘。好彩大佬問我第二次時,我運用出丹田的氣,有力地回答了一個‘想’字,彌補自己的過失。

MENTOR KIMON

我是幸運的。曚住眼也能感受到其他會員的嫉妒。第一次入房就同Kimon,仲要霸左個大房。真系好唔好意思。
Kimon問我想唔想除下眼罩,頑皮的我回答當然想!但為了體驗到完整的新人禮,決定唔除,繼續。

可能因為有點小緊張,過程比較模糊,但記得小面團有d唔聽我話。幸好小面團願意聽純熟溫柔的Kimon的話,順利完成了任務。
到了最緊張時刻,我突發奇想,要拿下眼罩啦!都系想高潮那刻望住對方的模樣。
一拿下來,我終於明白為什麽大廳的各位發出嫉妒的感言。

在我面前是一位正在享受著性愛的女神。我周圍是布置得很浪漫的一些小燈。躺著的是一張大床。眼前的一片漆黑突然變成如此美景。在這些刺激之下,小面團忍不住,居然不聽命令自行出擊了。

心裏面很對不起我呢位完美mentor。上面唔記得提,我居然入房前一刻還提出非常麻煩的請求,想。上。洗。手。間。蒙著眼又要kimon由房帶翻出去洗手間,再帶翻入來。
想衷心的對kimon說一聲,多謝你的耐心照顧和溫柔。日後再見,我會好好報答翻你的。

出到來後,我同Kimon講我大個仔啦,自己可以照顧自己。先放翻個美麗mentor出去玩。跟住自己慢慢睇翻清楚周圍環境同再一次同大家打聲招呼。本來想先揾另一位新人Twinstar,點知原來我出來沖涼時,距已經同分別三位男士(唔記得邊三位)入左房。哇!新人禮就4P!果然系好鹹濕!
慢慢四圍打下招呼,結果落到坐系沙發的Elfrida旁邊聊天。這個時候,突然全場轟動,女士們都在尖叫。原來大佬宣布男會員Jet即將到達。
然而Jet到達後都無機會打招呼,因為一到就俾女圍
我同Elfrida開玩笑地話跟住落來Jet會一個打幾個呢?
呢個時候我提議不如入定間唯一的空房,先霸占上格床,然後等待Jet帶班女士入來去下格,好觀賞接下來的大戰。

隔岸觀火ELFRIDA

Elfrida,一句morningQ造就的對話。由壇上搬到活動都仲講緊。雖然話霸定上個床準備睇Jet大戰X大美女,但其實後來進入下格床系另有其couple,我們也沒註意太多,因為一上床就撻著了。
可能之前在forum傾開計有默契,基本上都無話邊個邀請邊個。我也再無之前的緊張感,純熟地為小El服務。最後,Elfrida一句‘我想要doggy'把我推到接近Sadist般的情緒,上格床搖晃到不少東西包括備用domdom都跌曬落床。
雖然簡短,但Elfrida真是難得的好對手。有一種難以形容的原始魅力。

又出翻大厅。呢个时候好肚饿,帮手食埋d美食唔好曬。同时心里面系好想同多d唔同会员交流,但系呢个时候,见到经常聊天的曚好似有d醉醉地,于是过去帮忙照顾下。
就呢个时候,很少会见到的景象出现啦!大佬的大厅羞耻play@coco!Thank you very much,真系very very much,可以第一次出活动就(非常近距离地)见证到大佬神一般的技巧。

睇到甘上下,有房间了。眼看曚曚比较genki了,于是便作出邀请

藍夢藍曚曚

到了一晚第三位女士,自覺小面團應該未必承受到。但對著出席活動前一直教落有方的另一位隱形mentor,我由衷希望好好報答她。
上到床上大家都有d凍凍地,互相取暖之余又非常有默契地擁吻起來。
曚曚把聲~~~

想不到你俾我還要敏感啊。

忘我的時光過得特別快,在大家結束後還在床上糾纏著,特別好傾。傾到大佬入來兩三次,最後叫我地準備執野收工都未舍得走。

曚曚,下次一定要再玩過。

回到大廳,發現走了很多人。本來還想多花時間同大家認識下,結果在我進入狀態前,總是跑入房了。出來後總是花很長時間記起邊個系邊個,而錯過很多聊天的機會。

Mentor Kimon: 多謝你的悉心照顧。往後會好好報答你
阿曚:盡在不言中
Elfrida:幾時真系來個morning Q?(要drop呢個話題啦哈哈)
Rain:無機會傾計,希望下次還有機會見到你
Gillian:當晚橙帶的你,好想有機會同你入房。下次啦!見你動後玩的好開心,我都好欣慰
Virginia:多謝大V教誨,我會繼續努力,期待再見
Nina:又系另一位無機會傾計。睇到你嘗試新野,我都想試試啊!
Haley:我要R嘰!
多多:好似無同你打過招呼,唔好意思
Twinstar:恭喜你入會!以後慢慢傾
Athena:同樣的,無機會傾太多計。今後慢慢傾啦~
Toki:好似見唔到?
Coco:羞恥play好搞笑!忍耐力驚人!仲反擊添!今後希望可以多傾計
Dino: 期待你的mentorship
Mustard:好似碰親面都想同你講野,但講唔出。而家想大聲講聲'隊長好!'同埋多謝當晚的美食阿
Dick:終於見到鼎鼎大名既dick,希望以後可以同你傾下計
Day:你是我的偶像。多謝你俾我既意見
Shadow:到最後一直記唔起你個名,唔好意思。今後會好好記住
Milan:同樣的,希望可以同你傾下計
Driven:另一位偶像。值得學習的前輩。
Jet:好似無機會打招呼。今後希望可以再見

最後,也是最緊要。多謝James大佬俾我入會既機會。親眼睇住你盡心盡力讓個party進展得順順利利。身為會員之一的我也會盡量幫得到就會幫下,盡管系執頭執尾之類的。
來日再見

Author| Post time 30-4-2018 12:05:49 | Show all posts
好多GIF出唔到来添。下次会注意。唔好意思
Post time 30-4-2018 12:18:41 | Show all posts
歡迎你呀占面~
有Kimon做mentor...你真真有福氣呀!!

我試咗d咩? 我唔記得嘅?
Post time 30-4-2018 12:19:12 | Show all posts
HI~HI~ 好開心見到你既動後丫~~

多姿多彩又豐富既新人禮, 見你果度好NICE咁, 又樂於同大家打成一片, 我感到好安慰丫~

好期待下次再見你呢~

Cheers~~
夢楠

Add post (30-4-2018 12:22):
**見到你係活動果度

Add post (30-4-2018 12:24):
好一句盡在不言中... 我都係丫~ XD
Post time 30-4-2018 12:20:50 | Show all posts
你知唔知你一路doggie嘅時候一路叫住我個名真係好turn on
上格床真係太搖啦 下次都係唔好上下格床doggie
MorningQ實有機會嘅 有過夜嘅活動架嘛
 Author| Post time 30-4-2018 12:22:53 | Show all posts
Nina replied at 30-4-2018 12:21
歡迎你呀占面~
有Kimon做mentor...你真真有福氣呀!!

系阿!好幸福甘
我写错左,试被绑既唔系nina!
 Author| Post time 30-4-2018 12:23:32 | Show all posts
Ah矇 replied at 30-4-2018 12:22
HI~HI~ 好開心見到你既動後丫~~

多姿多彩又豐富既新人禮, 見你果度好NICE咁, 又樂於同大家打成一片, 我感 ...

突然觉得曚曚你好motherly i like~!
 Author| Post time 30-4-2018 12:24:28 | Show all posts
Elfrida replied at 30-4-2018 12:23
你知唔知你一路doggie嘅時候一路叫住我個名真係好turn on
上格床真係太搖啦 下次都係唔好上下格 ...

要就住唔系会临落来哈哈哈!
好啊,等待下次啦EelFrridaaaaa
Post time 30-4-2018 12:24:42 | Show all posts
歡迎加入我地,睇黎你已經融入左我地,果晚你好叻呀!
 Author| Post time 30-4-2018 12:27:01 | Show all posts
Virginia replied at 30-4-2018 12:27
歡迎加入我地,睇黎你已經融入左我地,果晚你好叻呀!

多谢大V!我既荣幸就真,无咩叻唔叻既
我觉得未够融入阿,可以再融入d吗?
Post time 30-4-2018 12:49:34 | Show all posts
占面 replied at 30-4-2018 12:26
突然觉得曚曚你好motherly i like~!

OK啦~ 話曬都Mother 点数都吾低既~
Post time 30-4-2018 12:52:38 | Show all posts
占面 replied at 30-4-2018 12:27
要就住唔系会临落来哈哈哈!
好啊,等待下次啦EelFrridaaaaa

諗起你把聲都turn on
Post time 30-4-2018 13:08:55 | Show all posts
歡迎呀,占面,幸福呀有Kimon
Post time 30-4-2018 13:25:29 | Show all posts
Hi 占面
你一定係拜左神先會遇到Kimon 做mentor
Welcome to our family ;)
Gillian
Post time 30-4-2018 13:31:19 | Show all posts
歡迎歡迎!
我有係你耳仔邊介紹自己架 哈哈
你有女神級Kimon做mentor真係超幸運
正到爆呀KimonBB
Post time 30-4-2018 13:36:47 | Show all posts
占面,歡迎你呀,第一次都有3Q,而且美女如雲,恭喜你先
Kimon係咪好靚呢,其實每位都咁靚
你帶Jam好正呀,代表到你,希望快見到你啦
 Author| Post time 30-4-2018 13:43:18 | Show all posts
KittY replied at 30-4-2018 13:11
歡迎呀,占面,幸福呀有Kimon

多谢kitty!希望快d见面啦
 Author| Post time 30-4-2018 13:44:03 | Show all posts
Gillian replied at 30-4-2018 13:28
Hi 占面
你一定係拜左神先會遇到Kimon 做mentor
Welcome to our family ;)

多谢娇娇!系阿唔知食左边只幸福xx素
 Author| Post time 30-4-2018 13:45:00 | Show all posts
Rain replied at 30-4-2018 13:34
歡迎歡迎!
我有係你耳仔邊介紹自己架 哈哈
你有女神級Kimon做mentor真係超幸運

我记得阿!但咬完耳仔之后都无再倾计。希望下次可以要多d耳仔啦,调皮的rain
 Author| Post time 30-4-2018 13:46:01 | Show all posts
Daryl replied at 30-4-2018 13:39
占面,歡迎你呀,第一次都有3Q,而且美女如雲,恭喜你先
Kimon係咪好靚呢,其實每位都咁靚
你帶Jam ...

多谢daryl!系阿真系好幸运去到3q甘多。大家都好靓仔靓女阿!当然我个mentor最靓啦
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 20:31 GMT+8 , Processed in 0.126769 second(s), 23 queries .