Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1663|Reply: 40
Collapse the left

[Ocean Team] Jeremy唏噓的第一次

[Copy link]
Post time 23-4-2018 01:27:54 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Jeremy唏噓的第一次

自問一直以來都係大家眼中循規蹈矩嘅人,有一次無意中係網上認識到S&B(我諗差不多兩年幾前,耐到大佬問我點接觸到個會我都唔記得),一直都係食花生睇下啲第一次,當睇甜故算數

直至有次自己一個人去旅行遇到一啲事,突然發覺做一啲自己無諗過會做嘅事,衝出comfort zone嘅感覺好爽(聽落好老土,但又係真嘅)人一世物一世,喺廿幾歲咩都去試,唔好留喺固有嘅框入面,唔好用六十歲嘅心態過廿幾歲嘅黃金時間,至少到死嗰刻都知道自己青春時瘋狂過

就係抱住呢個心態申請入會,可惜答考題嗰日病病地,無好似細個考完試咁覆卷,答錯好多題目,前前後後答咗幾次先搞掂,end up 而家HP35...(細心真係好緊要)

聽到大佬打電話嚟,返緊工收到呢個電話有啲愕然,同好多人寫嘅第一次一樣,第一個反應係以為打錯電話,諗下先記得自己係個會叫咩名,好開心但又好緊張,好驚隔離同事聽到,即刻飛入廁所,入到去又驚廁格有人,成個電話好似我係綁匪打電話攞贖金咁,驚死人聽到我講乜

終於去到活動當日,緊張到不得了,話晒做一樣未做過嘅事點都有啲忐忑不安嘅,加上最近壓力大同瞓得唔好,未開始已經攰攰地(後來先發現夠訓有幾重要)
同大佬相認時好容易,因為大家都話大佬高大型棍,好易認

去到門口帶上眼罩,開始有一把好可愛嘅聲同有一隻玉手拖住我 "Hello我係你嘅mentor HaLey",一路聲音導航後終於入到廁所,聽到好多人講野同笑聲, 睇大家寫就睇得多,但蒙住眼俾人幫我沖涼真係好有趣嘅經驗,HaLey好細心好溫柔,絕對唔似第一次做mentor (我呢個mentee好好彩呀)

出返大廳已經聽唔到聲,原來大家都入哂房
跟住大佬問我想唔想同mentor來一次,梗係答好啦
與此同時旁邊有一個女仔同我打招呼  "Hi 我係虎妹呀"
講咗一陣大佬問我一樣諗都無諗過嘅野 "想唔想3P呀?"

一時間反應唔切(證明訓得夠係好緊要的)
這些機會實在係有今生無來世㗎
入到房見識到我mentor有幾厲害,集可愛溫柔調皮於一身
而我總算見識到咩叫雙拳難敵四手(我mentor 成日話我係任佢魚肉,其實我係好樂意的haha)
理論上蒙住眼其他感官會放大嘅,只可惜因為我好鬼緊張同埋有啲攰,竟然最應該放大嘅唔放大,成件事有幾諷刺相信大家都明白,就好似中咗六合彩但唔見咗張飛一樣咁荒謬
之後嘅事就同失眠差唔多,愈想訓着就愈訓唔着
要逃出downward spiral 係無咩可能,最後嘅事就無謂再提喇(掩面飲泣)

喺大廳同大家見面打招呼
Gina, Nina, Rain, Belle, Wifi, 飛雲, Fernando, 龍珠仔
後來多多都嚟埋(多謝你嘅鼓勵)
特別鳴謝Belle你話我嫩口,估我歲數估到咁誇張

後來愈來愈多人,人名實在太多實有遺漏sorry
Cara,Virginia,倫倫,仲有大名鼎鼎嘅Dick,見你玩手指果都玩得咁開心就知你有幾襯呢個名

最後鼓起勇氣邀請我mentor再嚟一次,HaLey好有耐性,多謝你呀!

最後多謝大佬,多謝S&B俾我呢個機會去面對自己另一面,大開眼界
下次 I'll come back stronger

Post time 23-4-2018 01:36:13 | Show all posts
歡迎你啊 Jeremy!
有個溫柔的mentor好幸福啊!
Post time 23-4-2018 01:44:05 | Show all posts
恭喜JerJer!!!一開波就有Haley太幸福喇
 Author| Post time 23-4-2018 01:49:14 | Show all posts
係呀係呀
多謝HaLey同虎妹!
Post time 23-4-2018 02:03:28 | Show all posts
哇居然係haley做mentor
Welcome to the club ah and hope to see you soon in future event
Post time 23-4-2018 04:27:42 | Show all posts
咁啱我都寫緊動後, 敘述你不幸地遇上我好在你冇畀我嚇親 有機會我哋再聚(擺低一蚊)
你係我第一位Mentee, 請繼續喺度發光發熱

Add post (23-4-2018 04:38):
仲有如果收到通知, 到正式出活動係30日內

Add post (23-4-2018 04:39):
係有HP加架
Post time 23-4-2018 07:43:51 | Show all posts
恭喜妳呀 Jeremy
   最緊要找到人生開心點,聽說這裏男仕很温柔,人也很nice, 希望妳往後也過得很愉快,也很快樂,雖則我暫未成正式會員,我也很支持妳,亦讚美妳第一次的動後感。
Post time 23-4-2018 08:00:49 | Show all posts
歡迎加入!好開心你記得我!

慢慢就會習慣架喇,但要多啲黎實習先得架,知嗎?希望好快再見面
Post time 23-4-2018 08:14:36 | Show all posts
歡迎你呀Jeremy, 好開心有幸見證你的第一次,睇得到Hayley 對你有幾好,希望你不介意在你洗澡時我手多多,還有臨別時那個goodbye kiss希望往後你在這裡有更多精彩片段!
Post time 23-4-2018 08:18:39 | Show all posts
恭喜你呀,加油!睇完你嘅分享
我都好期待我嘅幸福來臨。

Post time 23-4-2018 08:31:57 | Show all posts
恭喜你丫,Jeremy ! 加入呢個大家庭

好開心睇到你既第一次呢 , 通常第一次係一個準備,比你係試下水溫先,試下環境同親身接觸各會員

黎緊相信仲有好多好多精彩既下一次等緊你嫁
希望下次活動有機會見面啦~

Post time 23-4-2018 08:54:37 | Show all posts
歡迎你Jeremy,我是無同你傾過計嘅Vocal,有Hayley做你mentor,實在太幸福喇,
我認同你所講一人一世物一世,點都要試吓,希望你在這裡玩得開心
Post time 23-4-2018 09:55:24 | Show all posts
Welcome Jeremy!!!! 有Haley做mentor真係無憾~!
你真係keep得好好 我下次再話你知我幾多歲呀 hahaa
Post time 23-4-2018 09:55:53 | Show all posts
恭喜你呀,Jeremy成功第一次 ,,,,,Haley人氣急升,你有運了
Post time 23-4-2018 09:58:08 | Show all posts
hello Jeremy!
恭喜你既第一次啊!
千祈唔好觉得唏嘘,或疲倦。来活动就系为左要放松自己。
希望下次会有更好既体验啦!
Post time 23-4-2018 10:05:52 | Show all posts
‘鼓起勇氣再邀請mentor入房’,這個細心的行動已經加晒分喇,相信你日後表現會越來越強,加油啊!
Post time 23-4-2018 10:34:28 | Show all posts
Hi Jeremy,歡迎加入呀,有haley真幸福
多d出活動就習慣架啦,希望有機會見面啦
Post time 23-4-2018 11:05:01 | Show all posts
Welcome Jeremy! 想起我第一次,之後多次都有緊張,同你差不多。

做自己就好,唔好想太多表現不佳!因為你放鬆對方也會放鬆,較容易有好效果!
Post time 23-4-2018 11:21:22 | Show all posts
Hello Jeremy~ 叫得Jeremy通常都係靚仔haha
Welcome welcome ah 希望快啲見到你啦
Post time 23-4-2018 12:22:08 | Show all posts
歡迎你Jeremy~

好乖啊,有聽話寫第一次!期待再係活動見到你
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 15:59 GMT+8 , Processed in 0.123431 second(s), 19 queries .