Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2761|Reply: 59
Collapse the left

[Ocean Team] 好認真寫架...Rain的第一次

[Copy link]
Post time 8-4-2018 13:46:59 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
很抱歉一直未蒲頭,呢篇文應該係成世人寫最多字嘅文(我發誓一定係最多)

大家好,我叫Rain,係一個極需要被征服感的人
最鐘意被制服一下黎平行返個人

首先真係好多謝大佬嘅照顧,由入會到活動都無掉低我
多得你,我先唔洗驚到吃手手 (係啊.......一路扮無事架咋)其實喱埋會吃手手(驚驚)
點解有個咁好嘅大佬架?滿足我會縱壞我架啵 滿足飽飽mode

呢一日早左到會場,係房入面等人齊
等到............我個Mentor黎搵我,一對溫暖的玉手 係啦,係一對玉手
呢對玉手係屬於Nascar嘅,你獨特舒緩緊張氣氛嘅方式我實在好喜歡
每一吋肌膚都清洗得好仔細好溫柔,希望我嘅緊張無嚇親你啦(我蒙住眼,真心驚出醜)吃手手again,不過係吃你隻手手
你拖住我都左跌右跌,係我論盡係我唔好,失禮哂
入到房,蒙住一雙眼,感受到你擁抱嘅溫度,好安全無再戰戰兢兢了
你比我嘅第一次充滿住神秘又刺激嘅感覺,每一下嘅快感都好深刻,因為無視覺,其他感官都特別敏感
每一吻都特別turn on,每觸摸一下都全身發熱
仲特別攻擊我最敏感嘅部位,我仲邊有還擊之力喎
呢個第一次有100分,你係個100分嘅好Mentor
咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕咕嚕~小小地,希望你個肺安好~

見到大家啦!
盡力講,漏左嘅下次比你大大力打返我patpat(因為得個patpat好打)10萬個對不起
Hailey, Dick, GillGill, CoCo, Tofu, Daryl, Nam, Dino, Athena
Madmax, Real, 新人Vocal & Wah dee,當然唔小得大佬同Mentor Nascar
你地令我好free好易融入氣氛,等我唔洗一直吃手手.......

Nam
你溫暖嘅雙臂好快融化左我,其實我都仲有小小緊張,唔好介意
都唔知係你滿足我要被征服嘅需求定係我滿足你嘅需要,一凹一凸岩岩好啊
我有無服侍得你好好呢?又一個話鐘意我個咀咀,你地氹得我好開心
多謝你細心的照顧及愛護

DickDick!
呢個感嘆號唔加唔得啊!蝦人架!搞到人地不要不要啊!
你d"精"力邊度黎架,足足連續砌左我四次先放過我
位置太好太入啦,真係想第一次就插死我咩
好彩我都唔會咁易放過你,一個轉身反擊,當然要轉姿勢啦
點可以要你做哂所有野喎,坐住你嘅感覺太滿足,太入了,坐到我都唔願起身
多謝你餵左我一次過四餐,好衰架好衰架
我會記住你係用咩幫我沖涼無錯,就係你成個人啊!

Daryl
錫頸真係超turn on啊OMG!衰野幾隻手指搞到人地著哂火,你救熄佢啊
Rain最喜歡被征服架啦,你d深深插入好正好正
雖然我又緊張大師上身,但你無嫌棄我女神...經上身,仲有好好保護我 thank you

原諒我同文字無緣,沒有很精細嘅形容詞
還有一點點慢熱,讓我們身體嘅溫暖將我融化
呢個第一次好充實好滿足,期待下一次嘅每點surprise(未見過世面啊,哈哈)
亦都好喜歡這次的一點一滴,肉體上,感觸上,視覺上,都是無盡的享受
謝謝S&B這個大家庭

腳已軟
Rain

Post time 8-4-2018 13:55:04 | Show all posts
好利害呀,第一次就咁滿足,羨慕死我!

你Mentor真係好sweet呀,餵你食pizza
Post time 8-4-2018 13:56:07 | Show all posts
歡迎你加入!
 Author| Post time 8-4-2018 13:59:59 | Show all posts
Virginia replied at 8-4-2018 13:58
好利害呀,第一次就咁滿足,羨慕死我!

你Mentor真係好sweet呀,餵你食pizza ...

死火,似乎已經漏左個美女 hi Virginia!

佢都幾好啊,全部都餵飽哂我
Post time 8-4-2018 14:07:50 | Show all posts
唉...睇完d字又硬左
好想捉住你瘋狂抽水啊~
4次都唔係好多姐,我知你仲有貨既
好想狠狠地.....
插啊啊啊啊啊啊~~~~~

Post time 8-4-2018 14:08:16 | Show all posts
歡迎妳,好高興妳咁快已融入大家,希望有機會再見
Post time 8-4-2018 14:10:07 | Show all posts
Hi Rain~
歡迎你~
當晚可以同你玩嘅男士真有福!
你好正啊~
Post time 8-4-2018 14:14:18 | Show all posts
你係咪打錯左⋯⋯佢隻手明明係肉手/慾手
Welcome靚女rain~~~ 果日我早走左,但隔住眼罩都感覺到你既仙氣呀
比dick dick砌左4次令我都忍唔住留個言⋯⋯你一定好正

Add post (8-4-2018 14:19):
點解你得2HP HAHAHAHA
Post time 8-4-2018 14:27:41 | Show all posts
Rain replied at 8-4-2018 14:02
死火,似乎已經漏左個美女  hi Vriginia!

佢都幾好啊,全部都餵飽哂我

你無漏呀,因為我同你握完手無耐就走左喇
Post time 8-4-2018 14:32:16 | Show all posts
嘩,歡迎你牙rain! 好充實嘅一次活動牙!期待之後有機會相見
Post time 8-4-2018 14:32:35 | Show all posts
support support
同你既一凹一凸真係岩岩好, 完美!
下次再玩過
 Author| Post time 8-4-2018 14:35:10 | Show all posts
dick replied at 8-4-2018 14:10
唉...睇完d字又硬左
好想捉住你瘋狂抽水啊~
4次都唔係好多姐,我知你仲有貨既  ...

啊啊啊啊,唔彩你啊
咁你努力破紀錄啦
 Author| Post time 8-4-2018 14:37:49 | Show all posts
皮皮 replied at 8-4-2018 14:17
Welcome靚女rain~~~ 果日我早走左,但隔住眼罩都感覺到你 ...

同音異字,明咪得囉咕嚕見到會唔會狠狠插我

well....殊....2HP呢單野低調d.....比大佬見到會插死我
我會努力同大家交流交流
Post time 8-4-2018 14:45:31 | Show all posts
rain

見到你當晚玩得好開心,好快融入到個氣氛,同第一眼見你好驚個狀態完全唔同,好犀利啊
Post time 8-4-2018 15:05:38 | Show all posts
歡迎你呀Rain~見你好快融入,相信日後你一定可以開開心心食飽飽你Mentor 真係好好呀,我Mentor 無餵我食pizza無餵我飲水水架,我一年幾呀個心仲重創緊呀,哈哈哈哈哈!
 Author| Post time 8-4-2018 15:18:33 | Show all posts
CoCo replied at 8-4-2018 15:08
歡迎你呀Rain~見你好快融入,相信日後你一定可以開開心心食飽飽你Mentor 真係好好呀,我Mentor  ...

黎黎黎....我幫係掃返d玻璃碎先....咁樣,下次唔比飽飯佢食罰下佢
Post time 8-4-2018 15:33:59 | Show all posts
歡迎你啊Rain 就來一場及時雨洗滌大地男士們的心靈吧!
Post time 8-4-2018 16:39:47 | Show all posts
Rain 歡迎你加入, 睇嚟你好快已經融入大家, 不過唔好咁快腳軟住, SnB 仲有好多型男美女等緊你
Post time 8-4-2018 17:01:40 | Show all posts
好彩篇動後感無崩壞到, 我都安心d

btw, 歡迎歡迎
Post time 8-4-2018 17:02:28 | Show all posts
皮皮 replied at 8-4-2018 14:17
Welcome靚女rain~~~ 果日我早走左,但隔住眼罩都感覺到你 ...

係囉, 明明係肉手
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 00:50 GMT+8 , Processed in 0.098258 second(s), 19 queries .