Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Author: Ah矇
Collapse the left

§ ...矇想之奇幻國度... §°°°FanTasyLand §°°°°>°°°>

[Copy link]
 Author| Post time 5 day(s) ago | Show all posts
edmund replied at 19-8-2019 18:08
冰凍的雪糕在熱熱的藍莓批上啊
諗起都想食。可以餵你嗎?

阿文阿文~
早晨丫~( ´ ω ` )

其實我仲好眼訓, 呢幾日訓教D時間好奇怪, 攪到個人好吾精神

如果凍冰冰既雪糕加係熱辣辣藍莓, 一定好好食姐 (仲有冰火);
ヽ(・∀・)ノ 吖  (已然mark 大個口) 等你啦~ (≧◡≦)

多謝你既呢段說話, 救左我朝早既被٩(╬ʘ益ʘ╬)۶左 !!!

突然醒左既
矇矇

其實矇矇既回覆, 開始到完成hold 由左2粒鐘....

Add post (20-8-2019 11:47):
喜愛互吃的... 矇
(輕輕偷笑)
Post time 5 day(s) ago | Show all posts
Ah矇 replied at 20-8-2019 11\"\"
阿文阿文~
早晨丫~( ´ ω ` )

早晨啊矇!

我懂那個放了兩小時的心情啊!因為我也因此放了兩小時......(要抱抱了)
呢幾日我都係正常瞓覺,精神滿滿(心情)但好眼瞓(肉體),果日工作中直情要偷偷瞓返10分鐘...

٩(╬ʘ益ʘ╬)۶  <---這憤怒的二檔路飛嗎?

冰火藍莓批啊?口水要流下了!(╯✧∇✧)╯

一陣整個 affogato 食先得!

想和你輕輕互吃的
文(*‘ v`*)

Post time 4 day(s) ago | Show all posts
Ah矇 replied at 18-8-2019 17\"\"
午安丫! 花輪同學

吾緊要,矇矇都吾係好你好多;不過呢,難過都要過,唯有自己試多幾種方法,轉一轉角 ...

早晨呀矇b(即刻抱一個先。。)在心中。。
當然知道!但知唔知花輪都等緊你呢~

早起未醒哂既花輪
 Author| Post time 4 day(s) ago | Show all posts
FalleN replied at 21-8-2019 06:23
早晨呀矇b(即刻抱一個先。。)在心中。。
當然知道!但知唔知花輪都等緊你呢~

早晨丫~ 花輪仔~

我知道啊~~~當然知道啦 我都等到傻了...

希望有一日實在的好好抱緊...

心情也好轉了的

Post time 4 day(s) ago | Show all posts
Ah矇 replied at 21-8-2019 11:52
早晨丫~ 花輪仔~

在偷看心情好轉的矇的

文 ( ε:)⌒゙(.ω.)⌒゙(:3 )

Author| Post time 4 day(s) ago | Show all posts

早晨啊~~文 點解你2點幾仲叫早晨既? (講笑)

好攪笑, 你偷訓果下直頭有畫面 訓得好就好啦, 我...餓醒左, 有1, 2晚要食返D實在既野至訓得返...

真係2檔路飛中, 再加上原本係低電阿閃MODE, 發飈後, 真係精力用完真接斷片了(毫無疑問)

affogato...!!! 很想要呢~~~!!

當日食左好多生果, 好掛住互餵既時間呢~ (⁄ ⁄•⁄ω⁄•⁄ ⁄)

迷糊眼的

edmund replied at 21-8-2019 12:01
在偷看心情好轉的矇的

文 ( ε:)⌒゙(.ω.)⌒゙(:3 )

傻瓜~ 要好好抱一下

Ah矇 replied at 21-8-2019 12:22
早晨啊~~文  點解你2點幾仲叫早晨既? (講笑)

好攪笑, 你偷訓果下直頭有畫面 {:titter ...
我...餓醒左, 有1, 2晚要食返D實在既野至訓得返...
第一個反應係要餵你食蘿蔔!
認真,生果好啊,我食完 lunch 都好多時會再買生果食

affogato,睇怕冇乜機會可以整到畀你食了 m302.gif
唯有畀你想像下啦--------> 濃濃的熱辣辣 espresso,淋上厚厚的朱古力碎粒雪糕上面

矇矇要保重,多啲好好休息啊知道嗎!

午飯後在揉臉的
文 (つд`゚)

edmund replied at 21-8-2019 13:15
第一個反應係要餵你食蘿蔔!
認真,生果好啊,我食完 lunch 都好多時會再買生果食

餵我~ (◕‿◕) 係咪好似上次咁餵? (´,,•ω•,,)

定你想講.... 咩先?

點解我印象中無食過果條蘿蔔既? ( ̄ε ̄@)... 咁吾duck嫁喎 有無人同你講, 我口勢吾錯嫁~ (點點你心口)

我都差不多每日食1-2次生果嫁~ 公司有福利, 姐姐好好人仲會切埋

heyO~ 我有食過啦 (真係好好食)(流口水)  (無丫)成日都一條友, 呢D咁罪惡戒
~~~(午後醒神)~~~
或者係我整比你呢~ ( maybe) 到時矇係著住女僕裝: 主人想要咩味既雪糕呀? (bring bring eyes) (側頭)
(唸一唸)(嗯)
~~~(午後醒神)~~~

矇矇會多D休息, (當日都會呢) (抱抱)
途中會繼續努力去做本身有D學習中既野, 因為要好好地追返D進度

肌肉酸酸, 準備收工的~

矇...(∪。∪)

Ah矇 replied at 21-8-2019 16\"\"
餵我~ (◕‿◕)   係咪好似上次咁餵? (´,,•ω•,,)

定你想講.... 咩先?

矇矇有食過蘿葡㗎可能食得唔夠飽唔記得咗啫
唔緊要!隨時都可以再餵你食㗎

女僕矇矇啊我怕我會忍唔住直接推倒你...
雪糕?唔食住喇!!!

瘋狂幻想中的
傻眼阿文 (゚∀。)

(抱)
FalleN replied at 19-8-2019 23:15
晚安呀矇豬宜家心情終於好返啲啦。。有時人既問題比政治既問題更難處理
好呀 咁矇矇記住要 ...

唸起你噤鐘真係完全忍吾住笑~~~

神秘既禮物~ 就讓其待既時間釀成最好既事情吧

係啦, 所以吾係成日參加到活動~ 可惡呢~~

或者我應該多D準重熱身多D!!

喔!! 好喔, 我都有食開某一2隻, 或者到時大家可以交流下呢~~(長期病患者)(舉手)

矇豬都係, 見到你為我而開心, 我又一齊再開心D
你... 你... 又笑人...

身體不由自主的扭妮中

收工mode 的

Post time 3 day(s) ago | Show all posts
Ah矇 replied at 21-8-2019 11:52
早晨丫~ 花輪仔~

矇豬早喔~Um...唯有睇住矇矇啲自拍先=)
原來要撞到一啲都唔容易
花輪等緊呢一日的來臨。。
抱起矇b離

努力做運動既花輪=)

Author| Post time 3 day(s) ago | Show all posts
edmund replied at 21-8-2019 17:32
矇矇有食過蘿葡㗎可能食得唔夠飽唔記得咗啫
唔緊要!隨時都可以再餵你食㗎

哦~ 係囉, 係囉, 你睇我餓到咁就知真係食吾飽啦

當日既充實地忙碌於工作同多樣自己野之間... 箇中雖然感受自己個崗位原來幾有function同埋人緣幾好之外 (雖然D同事成日話我好緊要/但我以前吾覺);
咁樣幾廿樣野加埋, 卻開始又有d倒胃口既感覺(包括食慾/性慾); 如果見面賜我更多力量吧
(其實係壇/ 隨時都可以) (っ≧ω≦)っ

女僕mode on...
主人, 你必需依程序...(側頭) (bring bring eyes)

期待再有人領養的兔女僕

Add post (22-8-2019 20:36):
程序一: (矇矇先餵你食雪糕)呀⋯⋯點解你食到咁論盡嫁,成咀都係(以舌頭清理)

Add post (22-8-2019 20:38):
程序二:(餵我)唉喲!d雪糕溶啦,你睇、滴左落矇矇個心口仔度添(///▽///)點算好喔,又無野抺⋯(手足無措)
 Author| Post time 3 day(s) ago | Show all posts
FalleN replied at 22-8-2019 09:52
矇豬早喔~Um...唯有睇住矇矇啲自拍先=)
原來要撞到一啲都唔容易
花輪等緊呢一日的來臨。。

花輪仔,午安

原來一轉眼就差不多天黑了

係丫,或者好事多磨吧⋯⋯近日矇矇都攰到吾多郁到 對吾住喔⋯⋯

身心都差好多,無鬼用既
矇矇

PS: 但矇豬依然掛念你的
Post time The day before yesterday 17:31 | Show all posts
Ah矇 replied at 22-8-2019 17:45
哦~ 係囉, 係囉, 你睇我餓到咁就知真係食吾飽啦

當日既充實地忙碌於工作同多樣自己野之間... ...

(牆邊探頭)( ˙灬˙ )

阿文說:傻瓜矇矇你絕對比想像中的自己被人喜愛得多(堅決)(點頭)古語有云:因有自信,所以美麗 嘛!
能量給給 (༼•̀ɷ•́༽),無論在任何時候任何地點都可以哦

阿文表示這星期各方面都很有點煩惱。但啊,讓自己好好接受好好處理,就會豁然開朗所以木事!

吃雪糕絕對會傻傻食到週圍係,需要照顧的
文 ε≡ヘ( ´∀`)ノ
 Author| Post time The day before yesterday 18:25 | Show all posts
edmund replied at 23-8-2019 17:31
(牆邊探頭)( ˙灬˙ )

無心情就吾洗唸咁多野tum我啦,傻瓜(*^3^)

可能你呢一刻想獨處,但矇矇會你好d既時候給一點安慰(。・ω・。)ノ^ω^

有時人係好難客觀咁去評估到自己,大慨即係就好似有d人會自卑或者自大咁啦

其實矇矇由細到大好習慣獨處;知道有無人鼓勵都好,都知道要攪返掂d野,人生都係要繼續
就算吾好既情緒會去接受佢,擁抱佢(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

你吾好食到成身都係丫!矇矇絕對會口舌處理!(*≧ω≦)

Nice weekend ahead!(^_−)−☆
Post time The day before yesterday 18:47 | Show all posts
Ah矇 replied at 23-8-2019 18:25
無心情就吾洗唸咁多野tum我啦,傻瓜(*^3^)

可能你呢一刻想獨處,但矇矇會你好d既時候給一點安慰(。 ...

冇特登氹你哦

只是互相取暖一下嘛

太對了哦!擁抱自己的所有,愛自己,就不論風雨多大都會好。
就那晚在抱著你所分享的那個嘛!(臉紅)(回味)

迎接週末
絕對會特登將雪糕食到週圍係的
文( ゚∀゚)o彡゚
Post time 27 min. ago | Show all posts
Hmm, trying to post on here, hopefully I will be able to as I am looking forward to being accepted into this community. Apologies if I am not making the expected progress, but I am finding this site a little hard to navigate - am I the only one that struggles as a newcommer?
Post time 20 min. ago | Show all posts
Oh, and as I don't read Cantonese I may well be making mistakes that I don't know about, but I am trying my hardest to do the right thing and I would really like to chat to others about their joining experience and how best to interact with other people on this site. Fun though it can be chatting here I really would like to actually meet some people and talk first hand about this - but I guess the induction process is the way it is to safeguard everyone on here. Strange though really as other Clubs I have been to in London England manage to screen potential members with far less difficult membership processes. Maybe it is a cultural thing though, I think that may be part of the answer.  I would be interested in any other members thoughts - those who are not HK Nationals.
Post time 10 min. ago | Show all posts
If anyone wants to help and guide me through this process or maybe just relate some experiences I would be really grateful for that help. One thing that does surprise me though is that a lot of people on here seem to be joining this type of community for the first time …… or maybe that is just the stories in English that I can read. Surely there must be others like me who have been involved in this lifestyle before and who want to get involved in a similar lifestyle here in Hong Kong?   Anyone want to give me a few pointers on this?  Please
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Swing and Bang Club

25-8-2019 09:05 GMT+8 , Processed in 0.077752 second(s), 19 queries .