Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2189|Reply: 54
Collapse the left

[Ocean Team] 倫倫不真實的第一次

[Copy link]
Post time 18-10-2017 20:09:32 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
認識S&B

在我讀書既時代, 已經認識S&B 呢個會。仲記得當年既我剩係睇呀會長用文字對活動上既描述已經令青頭仔既我扯曬旗我好似哥倫布發現新大陸咁。但限於年齡加上身體檢驗步驟煩覆最後不了了之。

重新認識S&B

過了很多年之後, 其實我已經慢慢唔記得左呢個會。直到有一日無無聊聊禁下YOUTUBE 睇到會長係網上電台同觀眾分享SEXY PARTY 讀書既上S&B 會網既回憶點滴在心頭,而淚水就滴在龜頭。我一向都係好奇心比較重既人,加上進入社會之後既平穩工作,做緊大眾認為岩既事。我想為我自己既生活帶來一點既衝擊,我決定填FORM入會。原本以為影相對於係我黎講係一件輕易既事。 我仲記得帶齊曬影相所需要既工具,但帶漏咗小倫倫既色膽 FITTING ROOM 居然扯唔起 加上出面既職員既催促令小倫倫更加提唔起頭做人。第一次既拍照衰左, 最後決定返屋企影相,雖然燈光冇FITTING ROOM 咁好,最後搞完一輪終於搞掂 交得FORM, 等待會長既回覆。

FORM 之後

過左一個月之後, 我日日CHECK EMAIL都沒有得到回覆難道我落選? 不過我仲記得落選會有電郵通知。在我有點失意既時候,發現會長在會網上打了一句如不是靚仔如吳彥祖古天樂請提供多於一張生活照。 如是者立即電郵詢問, 原來照片轉了拍法,表格亦有所改變。 重新交番曬之後, 出其不料四五日之後電話就就收到會長既電話

在電話另一方傳來雄厚既聲線, 叫咗句倫倫 基於當時興奮過龍既關係我聽漏咗某D事情。而家係到同會長講番句唔好意思。我立即坐言起行第二日立即體檢,大約數日之後收到檢驗報告而我正式可以升格成為JUNIOR PARTICIPATE
升格做正式會員之後

, 升格之後睇到D 相不得了喔。特別係自拍區。隨著年齡與經驗既上升, 小倫倫已經唔再係一個年輕既小伙子,不會輕易對J圖作出妥協但面對女參加者一張張碧波蕩樣既自拍照, 小倫倫竟然滲出一滴滴既眼淚, 可見S&B 既女參加者超曬班, 令小倫倫流下男兒淚。一波未平,一波又起 除了女參加者,男參加者胸肌亦不遑多讓, 令我不敢怠慢 立即去做舉下鐵務求係活動上以最佳狀態示人。
第一次出席活動Ocean 137 Dinner Night

出席活動前一晚我興奮到訓唔著,因為準備接受人生既新衝擊, 呢種感覺係由我AL 放榜之後一直都未試過呢種感覺,最後只係訓到三四個鐘。 心諗我咁既狀態會唔會派報紙 所以決定去食譚仔特登叫多韭菜希望可以加強表現。

到了場地附近等候會長來臨,等了一陣有個呀伯迎面而來,心裹面滴左無數滴汗難道會長不是眾多女參加者所形容既型棍哥哥? 原來呀伯問路既。好在沒有破壞係我心目中既形象。最後在我不其然既情況下拍一拍我說一句行得。我立即跟在一個身型高大既男子, 果然符合我心目中既形象。

在進入活動場地門口之前戴上傳說中既眼罩,準備新人禮。我被告知我既MENTOR 係細粒粒。 在無數流連在自拍區既經驗, 我隱約記得是一名XX(JAmes:記缺點一個)美少女, 仲係小弟偶像 達聞西既MENTOR 我實在太幸運了。一雙溫暖既小手捉實我,放低行裝 在其中沉實既手同我握手 原來係呀SEAN 雖然在會網上從未同你傾過計但充滿溫暖既自我介紹FEEL到你係一個好有善既人。隨即進入浴室。溫柔既聲線配合飽滿既小手為我沖身,呢個係初戀既感覺。沖完涼之後就係身體檢查叫我訓低 好像小學生第一次進行青春期身體檢查一樣不過當然比當時既醫生溫柔得多LA 話我毛髮過長要修一修。下次活動既時候一定會給予你滿意既長度。

第一次曳曳
監場人走了之後房間只剩下我與細粒粒二人一開始是簡單既對話我再用雙手在她充滿少女氣息既身軀隨意游走, 再用咀唇吻遍了細粒粒既面頰, 再輕輕既錫落她柔軟雙唇由平靜到激烈既舌吻。我忍不住問她可否除問眼罩, 她不置可否。除下眼罩後, 一位身材均勻帶點少女含羞既眼神望住我,細粒粒真係好有初戀既感覺。對望了一陣子,再向她索吻, 完成我在會內意義重大既第一次。完事之後 再傾訴一陣子,我真的很喜歡這種感覺, 而不是完成之後立即離開。一齊沖涼之後 穿上衣服,就出廳了。

第一次除眼罩出大廳
出面播緊電影 而坐著一位身形健碩既男仕 相信就係SEAN 感覺很像韓劇上的暖男。我們互相打招呼問好。終於看到從房出來既剛才幫我身體檢查既RIMMI RIMMI 給予我感覺是個冰山美人。不久, ALICIA都出現了,真人完全符合相中既氣質美女形象, 可惜我時間差唔多未有足夠既時間同你地傾傾計,希望下次有機會傾下計
我走在街道上這種感覺很不真實, 而我亦回歸平淡既生活。

Post time 18-10-2017 20:26:47 | Show all posts
恭喜你,倫倫,歡迎加入
Post time 18-10-2017 20:30:27 | Show all posts
歡迎你 I m coco
描述左某女會員頭髮顏色,快快同會長講返
 Author| Post time 18-10-2017 20:35:09 | Show all posts
CoCo replied at 18-10-2017 20\"\"
歡迎你 I m coco
描述左某女會員頭髮顏色,快快同會長講返

我即刻同會長報告 唔該你提醒
 Author| Post time 18-10-2017 20:36:08 | Show all posts
Tofu_Tofu replied at 18-10-2017 20:29
恭喜你,倫倫,歡迎加入

希望遲下有機會見到你
Post time 18-10-2017 20:52:41 | Show all posts
Hello倫兄,細粒粒係女戰神,你同佢完成了第一次!了不起
識食韭菜,好野!不過唔知有冇咁快起效呢?
Post time 18-10-2017 20:59:30 | Show all posts
Welcome 倫倫!點解咁心急除眼罩,帶着唔係好玩啲咩
 Author| Post time 18-10-2017 21:04:34 | Show all posts
SanJi replied at 18-10-2017 20:55
Hello倫兄,細粒粒係女戰神,你同佢完成了第一次!了不起
識食韭菜,好野!不過唔知有冇咁快起效呢? ...

我都唔知有冇效。我抱住個心態係臨急抱佛腳 緊張過龍不過又好令人回味
 Author| Post time 18-10-2017 21:06:13 | Show all posts
Mustard replied at 18-10-2017 21:02
Welcome 倫倫!點解咁心急除眼罩,帶着唔係好玩啲咩

可能我比較鐘意EYE CONTACT LA 不過呢D真係一生人得一次
Post time 18-10-2017 21:16:39 | Show all posts
倫倫 replied at 18-10-2017 21:09
可能我比較鐘意EYE CONTACT LA 不過呢D真係一生人得一次

抽水先....

你鍾意我既....STYLE 呀?水都俾我抽乾了~~~

恭喜你倫倫出左第一次拿~~~細粒粒係好可愛既女仔~恭喜你~~
Post time 18-10-2017 21:18:40 | Show all posts
倫倫 replied at 18-10-2017 21:09

係囉你都知一生人一次,俾我就唔除啦!不過你開心就好
 Author| Post time 18-10-2017 21:34:09 | Show all posts
Pecky replied at 18-10-2017 21:19
抽水先....

我怕比你電到怕醜唔敢對望
 Author| Post time 18-10-2017 21:34:58 | Show all posts
Pecky replied at 18-10-2017 21:19
抽水先....

BTW 細細粒真係一個好MENTOR
 Author| Post time 18-10-2017 21:35:53 | Show all posts
Mustard replied at 18-10-2017 21:21
係囉你都知一生人一次,俾我就唔除啦!不過你開心就好

而家諗諗下都有D 後悔
 Author| Post time 18-10-2017 21:36:42 | Show all posts
Autumn replied at 18-10-2017 21:37
歡迎歡迎
要黎多d 玩多d 阿

當然會LA 期待見到你
 Author| Post time 18-10-2017 21:52:07 | Show all posts
Autumn replied at 18-10-2017 21\"\"
哈哈哈哈哈哈

好丫, 睇下有無緣

嗯嗯 一切安排都是最好的安排
Post time 18-10-2017 22:07:47 | Show all posts
恭喜倫倫,難忘的第一次~
Happy for u~
 Author| Post time 18-10-2017 22:33:12 | Show all posts
海樂 replied at 18-10-2017 22:10
恭喜倫倫,難忘的第一次~
Happy for u~

你都快D 進行你既第一次LA
Post time 18-10-2017 22:52:31 | Show all posts
倫倫 replied at 18-10-2017 22:36
你都快D 進行你既第一次LA

等唔切了~~期待!
 Author| Post time 18-10-2017 22:53:35 | Show all posts
海樂 replied at 18-10-2017 22:55
等唔切了~~期待!

我都明白那段時間係最令人興奮
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 02:11 GMT+8 , Processed in 0.087915 second(s), 19 queries .