Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1408|Reply: 55
Collapse the left

[Ocean Team] Jax的新嘗試 很難忘

[Copy link]
Post time 19-8-2017 02:49:59 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
小弟最差其實係作文 咁我就唔揍字數啦 直接講重點
話說s&b club好耐之前就已經聽過 一直都冇勇氣參加. 本住人一世物一世乜都要試下 膽粗粗就參加左.

好野係需要等待嘅!經過一輪筆試 phone interview 驗身 等出席活動. 好多謝大佬比機會我加入s&b呢個大家庭, 我會好好珍惜呢度嘅溫暖, 友誼, 盡我所能希望令每位女會員都Feel good.

相信呢個會係一個漫長嘅學習過程兼享受過程

見到大佬 帶我同Dave兩個新人上樓 隨即蒙上眼罩 而我嘅Mentor係 細粒粒! (我成日都以為係細細粒haha)

入到屋細粒粒就帶住我開始漫長嘅漆黑奇妙旅程

感受到嘅係一個小女生 一對小手 羞怯嘅聲線 溫柔咁拖住我 又將我手搭係佢博頭 小心翼翼帶我坐低 放低行

坐低等待期間 不忘問我飲唔飲水 又怕我緊張 輕輕咁撫摩我嘅手 呢種溫暖令我心都融化了

好開心 細粒粒都比左佢嘅第一次我 就係佢第一次做Mentor 矇住眼幫我除衫 沖涼 都覺得佢有小小緊張 不知所措咁 好可愛

沖完涼後 我唔記得左邊個問我同唔同Mentor行新人禮 總之佢未問完我已經話好 Haha 反應最快係今次

好多謝 Alicia 幫我地驗身 而且驗得好細緻 認真嘅工作態度令我覺得敬佩

跟住 我又被帶到一間房 我聽到房間裡面已經有人呻吟 哈哈 我諗同我一樣行緊新人禮

訓到落床 我地開始濕吻 被矇住眼嘅我覺得好刺激 雖然見唔到樣 但感受到嘅係滿滿嘅愛

細粒粒幫我錫小Jax 感覺好舒服 我都要用口回饋番細粒粒 矇住眼 用僅餘嘅觸角嘗試漫遊你全身 希望你覺得舒服啦

細粒粒下面真係 好緊 進入一刻就feel到 我就好舒服 都有怕整痛你 所以都會輕力D 

經過一翻戰鬥糾纏 前所未有嘅奇妙旅程就此作結 隨即細粒粒問我想唔想除眼罩 我還著拆禮物嘅心情已經急不及待

一除眼罩 omg! 望見嘅係一個笑容甜美嘅小女生望著我笑 好sweet 我嘅喜悅打底由心笑左出黎

深情對望左一陣 我地再錫錫 攬攬 傾下計 搞到我都唔係好想出房 哈哈 因為呢個係我夢寐以求嘅互動

步出房間 隨即見到一大班人向我揮手 剛剛矇住眼冇介紹 Kennedy, Alicia, Jet, Dave 大家好我叫Jax! 房間仲有Suzie同水哥活動緊

多謝Kennedy嘅西餅 好好味 你好有親和力同好照顧大家

原來剛剛幫我驗身嘅Alicia係一位大美女 因為你太好睇 搞到我周不時都偷望下你 哈哈 仲有多謝你不辭勞苦, 細心同我講解活動注意事項

好鍾意同大家玩board game 因為好快可以同大家打成一片

Jet你Dobble出牌未免太快了吧 好彩有細粒粒幫我 令我未至於包尾

跟住玩Rummikub 今次d遊戲太食腦了吧!

Pecky中途黎左 打過招呼後 Alicia 問我同唔同Pecky玩 哈哈 我好擔心 因為小弟未有咁快回完氣 所以細細聲同Alicia講啦

估唔到Alicia唔放棄 叫我同Pecky入房傾下計 唔可以唔再讚你 你真係個好稱職嘅監場

同Pecky入房傾計 有D緊張 唔知點解傾埋D計好正經 好客氣咁 氣氛有D攪笑 Pecky忍唔住話 不如唔好講呢D 我地攬下吧 呢個破冰真係好正

跟住我問你鍾唔鍾意錫錫㗎 你話好鍾意 我聽到好開心 因為我都好鍾意 跟住就攬埋一舊親熱

好鍾意你嘅挑逗 錫我耳珠 係我耳邊呼吸嘅感覺

等我出口術啦 你顯得好興奮 叫聲好似好享受咁 將我個頭夾到實一實 見到你咁我就更加唔可以停啦 希望你覺得爽同滿足啦

跟住省略二千字... 完事後 我繼續好enjoy同Pecky對望錫錫 感覺好warm 真係希望下次可以再同你玩 滿足你!

出到廳坐左陣 夜晚嘅賓客陸續咁黎到 恕我一時記唔到咁多名喇

整體黎講 s&b比我嘅感覺好正面 會友好Friendly 全部都好有禮貌同修養 絕對係一個好好嘅環境比我繼續學習!
Post time 19-8-2017 05:12:17 | Show all posts
Hi Jax~<
我係Nina , 好彩趕得切見到你一面~
希望有機會再見到你啦!
Post time 19-8-2017 07:28:26 | Show all posts
果然快手呀Jax
出完第一次記得多啲出現活動
期待再見面吧
Post time 19-8-2017 08:33:23 | Show all posts
Jax
我係細粒粒 歡迎你加入
第一次做mentor 希望為你帶來一個特別難忘的新人禮
要多d參加活動
Post time 19-8-2017 08:47:37 | Show all posts
Hello Jax ~
I'm Gillian :) welcome to S&B ~
我地握過手架~
期待再見~
Post time 19-8-2017 09:37:34 | Show all posts
Jax
同你既互動好滿足,令我好回味...
期待下次嗎~下刪1000字
Btw...原來你個頭像係咁的

Add post (19-8-2017 09:44):
Alicia 肯定是很好的..我同意你呢句XD
 Author| Post time 19-8-2017 10:48:53 | Show all posts
Nina replied at 19-8-2017 05:15
Hi Jax~<
我係Nina , 好彩趕得切見到你一面~
希望有機會再見到你啦!

真係好幸運可以見到你地 所以我都特登留到最後一刻先走

相信日後會有好多機會見的
 Author| Post time 19-8-2017 10:53:17 | Show all posts
Kennedy replied at 19-8-2017 07:31
果然快手呀Jax
出完第一次記得多啲出現活動
期待再見面吧

都係跟Kennedy你學野 極速出動後
哈哈 其實係小弟係怕自己冇乜記性

我會多D參加活動㗎啦
 Author| Post time 19-8-2017 10:54:33 | Show all posts
Autumn replied at 19-8-2017 08:31
Hi 我係阿秋阿, 希望你玩得開心!

Hi 阿秋, 我玩的好開心呀 多謝你!
 Author| Post time 19-8-2017 11:00:10 | Show all posts
細粒粒 replied at 19-8-2017 08:36
Jax
我係細粒粒 歡迎你加入
第一次做mentor 希望為你帶來一個特別難忘的新人禮

多謝你呀 細粒粒 呢個新人禮絕對係刻骨銘心啦

希望日後可以一齊研究下你嘅喜好 要回饋翻你嘅溫暖款待
Post time 19-8-2017 11:06:12 | Show all posts
Jax replied at 19-8-2017 11:03
多謝你呀 細粒粒 呢個新人禮絕對係刻骨銘心啦

希望日後可以一齊研究下你嘅喜好 要回饋翻你嘅溫暖款待{:t ...

好啊留返下次比你發掘
 Author| Post time 19-8-2017 11:06:13 | Show all posts
Gillian replied at 19-8-2017 08:50
Hello Jax ~
I'm Gillian :) welcome to S&B ~
我地握過手架~

Gillian 多謝你 我都好期待再同你見面呀!
Post time 19-8-2017 11:09:02 | Show all posts
我出牌好慢呀,比Alicia係咁騷擾呀
見到你出黎咁滿足既表情,知你日後係呢度一定好受歡迎
 Author| Post time 19-8-2017 11:17:41 | Show all posts
Pecky replied at 19-8-2017 09:40
Jax
同你既互動好滿足,令我好回味...
期待下次嗎~下刪1000字

Pecky 我都好鍾意同你嘅互動
同埋好感激你嘅體諒! 就下一次 我要... 省略2000字

Author| Post time 19-8-2017 11:24:10 | Show all posts
細粒粒 replied at 19-8-2017 11:09
好啊留返下次比你發掘

我最鍾意就係發掘未知嘅領域
Post time 19-8-2017 11:25:48 | Show all posts
Jet replied at 19-8-2017 11:12
...

我俾你笑親呀...jet 哥哥hahahaha笑到全部人面都紅晒....
 Author| Post time 19-8-2017 11:27:09 | Show all posts
Autumn replied at 19-8-2017 11:09
得閒去下chatroom 吹下水啦

哈哈 我都未試過去Chatroom吹水添
轉頭去
Post time 19-8-2017 11:27:39 | Show all posts
Pecky replied at 19-8-2017 11:28
我俾你笑親呀...jet 哥哥hahahaha笑到全部人面都紅晒....

邊係呀,我見到你地咁滿足既表情符號連我自己都滿足埋呀
之後我每次出房都要表情管理下先得
Post time 19-8-2017 11:29:40 | Show all posts
Jax replied at 19-8-2017 11:27
我最鍾意就係發掘未知嘅領域

多d出活動 就大把機會
 Author| Post time 19-8-2017 11:32:38 | Show all posts
Jet replied at 19-8-2017 11:12
...

Jet 多謝你嘅鼓勵
希望可以承你貴言啦

日後多D見!

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 08:16 GMT+8 , Processed in 0.148963 second(s), 19 queries .