Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 7876|Reply: 175
Collapse the left

[Sky Team] 偽文青:阿矇第一次,進入、奇幻の園地 (safe sex party)

[Copy link]
Post time 6-7-2017 00:15:00 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
序章

你地好, 我係藍夢南, 大家都叫我做阿矇或者小矇, 表面上一個大情大情的體內裡隱藏的知性美, 熱愛生命的我, 處於工作與人生美滿的現況, 卻在這平隱而乏味的生活隱藏著一個危機,  面對了無性趣唯一的sex partner, 身為一個對性充滿著渴求的中女, 究竟下一步應該點做呢? 呢個問題,已經重重覆覆問左自己好多次...

都市傳說 -- 安全性愛派對 (safe sex party)
  曾經有個都市傳說, 有個組網能攪一D safe sex party,活動地點不詳, 呢個半地下組織, 係由一位會長頭目所帶領 -- Chris
  O係呢個組織入面, 每個人都會有一D共通點 -- 當然係對性有興趣, 為人友善; 另外係,不甘生活的平凡, 並敢於面對自己所需,就係呢個理念將眾人聚集起一齊

如事者,小矇特然靈機一觸,果下我覺得係時間勇敢D,去尋也他鄉的故事啦,sorry 係尋找我的sex party 小小地的甜故事先岩!

上回提到:

生活枯躁,無性不歡,希望尋回革命『性』新生活既小矇,搵到攪Safe Sex Party 既 S&B Club…

並展了開始深入了解組織。。。

第一章a. 初試入會

老實講,睇2星期媒體訪同網會其中最引人入『性』既『第一次』及『動後感』了;我真係要爆啦,爆出黎果這股動力令我想一野就即刻入到會!

於是點做?!咪拿拿淋喪睇網頁內所有同入會方法有關既 thread啦,即係1a『註冊需知』啦、2a, 2d 『S&B 會規』『FAQ』 啦; 以一個吾鐘意同吾熟既人開口問題的我,只可以o係呢幾樹磨下爛蓆吧。

好啦,講左咁多苦口婆心即內容後,不如真接D,去片!!

當我睇左好多好多編『第一次』及『動後感』後,腦入裡成日都幻想婜入會面試究竟係點嫁呢?當然我知道面試見既目的係做個記錄,記低候選會員既身心狀態;然後呢,阿毒毒上身的我,FF上腦,經常忐忑煩惱著,究竟係媒體訪問中,鏡頭前果個有著「灰」梧身型既大佬Chris,面罩背後是何方神聖呢?然之後又好自然咁唸,我會吾可以幸運地有一次呢個寶貴機會呢?(在我追「第一次」同「動後感」提及過呢位神人,雖然佢出現既頻率不高,但內容絕對有讚無彈,並天生異稟)直至見面前,我的內心時常忐忑不安,蘿蘿孿咁想著、想著⋯⋯可吾可以比我試下同佢(羞)(紅都面埋)有一次,只係一次、同佢有一次愛愛既機會呢?!

講真係,有邊個吾知機會吾係時時有嫁,咁我忍命既,咁大個女都無乜運行。

不過、希望在當天,做人真係要樂觀呢,咁岩我當天真係有呢個運仔去中一次大奬;得到大佬憐憫,事源o係攪面試填表至做問卷果過程中,傾傾下不其然咁流露左我本性,吾好唸得太甜喎,其實只係好平靜咁傾計,只係坐定定係位交流溝通,處處gentlement的他講左好多關於會網無既的事情,當中提及過幾位女會友,令我投入度同信任度增加不少。

就O係溝通了解後,大佬感受到我既困難慘況,沖完最乾淨既涼及下體檢查後,佢下意識咁饋贈左我係呢度既 「第一次 」; 大佬賜比我既呢一次,除左得到肉體的滿足,仲填滿左我久遺既心靈空虛(眼濕濕)

第一章A『完』

預告:
第一章B  小陰陰大戰魔法巨腸

做完面試後,我腦內不停的LOOP住當每一個細節,而其中的感受,直迫住我每一條神經⋯⋯

待續⋯⋯

(小妹文筆差經常要做CHECKING,不但手慢腳慢,而且時間又少;係呢度先謝過大家等待、忍耐及包容)

續-第一章B- (多甜)

完了彈指之事,接下來的是口口進攻,我有點不好意思,(紅都面埋)但卻無影響過强硬而溫柔的會長分毫,口口連連的進攻著小小矇的蓮子,舌頭游走了好幾個時鐘方位後,小小矇的水水也氾濫利害得不得之了外,更興奮的帶來好幾個高潮,當中無間斷的一浪接一浪,在每個高潮的起伏之間,高低層次給予我的感覺非常恰到好處,沒有一次是過火的,整個過程的感覺就好像被讀懂了似的。
(超神的技巧喔!!)orz

當我已差不多到達頂峰感覺(天呀!)簡直是十級滋味與享受,當中百感交雜。十級過後我完全無力還抵抗「我、吾會得啦!」纖細而高坑的聲音再次從我嘴裡吐出來。沈靜了瞬間,聽見一個冷靜的回應:「比多一隻你」高潮的感覺又向我摶過來。

我真係忍吾住啦,羞恥心驅使下,盡力希望表達自己意願,吱吱梧梧地從嘴裡說出「我、我我想」「我好想要丫⋯⋯」換來了貼心的回一句:「我驚你會頂吾順喎。」

口口沒有停頓位,耳邊卻聽到拆開包裝套的聲音「撕!~」我心裡回顫了一下,緊張至窒息了

小陰陰的大水水早已滿瀉,而套已上的會長用其魔法巨腸向小小矇進攻了!那一刻的巨腸沒有絲毫的猶疑"颯"一聲就進入了小水洞。我依然語塞,只有喔!!喔!~高聲的回應著,那個實實在在硬硬崩崩的巨腸進入了,巨物的進入的過順利沒半點難度,接連著有節奏而明快的地抽插,袋袋亦跟著拍子的一起拍打小小矇 ,呢一晚我强烈的感受到人間溫暖,我禁不住的「好舒服丫⋯⋯」耳語連聲道出。雖說抽插歡愉無比,但小陰陰勇戰巨腸時,途中不時有吃不消的情況,會長知悉後,溫柔的照顧及調整姿勢,令大家都得到最佳的享樂⋯⋯

歡樂無比和異常瘋狂的愛愛後,gentlemen的會長帶著小矇去沖個涼,沒有半點馬虎,防感的沖涼夜,加上磨砂手套、再配以日式的中空的櫈仔。再來一個淫亂的場口吧,雖說我平常多做照顧人的角色,就在這一刻傻傻的去嘗試被照顧及愛護吧,終於開始放開自己去當個被照顧的新角色(微笑)

快樂的時光飛逝,是時候要走了,會長幫我call好的士後,疲累的我躺在會長的大腿上靜靜地等待的士的到來。。。

- 第一章 完-

下期預告:

終於有機會同跟大家正式見面了-- 小矇的新人禮,mantor 雲雲大師兄出手調教女弟子
小矇下一次又會遇到咩事呢?                -----請看下期分解

上期提要:

小矇終於過左關,面試/驗身都做好曬,仲合格埋添啦; 最後當然亦得到長一個簡單而珍貴既”Approve”順利入會啦!

勤做事前功課既我,當我知道屬於sky team(即攻能組)後,重複讀了不下數十次組內會員的動後感,心唸會係邊個做Mentor呢,而我所讀過的故事當中,當中有趣味性得黎生鬼、圖多又搶眼的莫過於大師兄Lawrence了,跟住睇埋佢自拍(嘩嘩聲丫,我最愛既健碩型呢,雖然吾會知係什縻樣子,但內心都暗暗偷笑了)除左動後感,當然仲有最熱門既「第一次」,睇呢2個重點區域咁做功課係一定不能少嫁啦,又係一個日以續夜,夜以續日既追劇或狂煲Post時間啦,每晚吾追吾安樂既日子真係緊張而興奮。。。

正式入會既日子到啦,亦係行新人禮既時間;我相信大家睇到呢條thread 會略略知道新人禮的程序吧!

Formula 係: mentor 一名(係Lawrence雲師兄)+ 眼罩ing 既mantee一名(今次既主角係我Ah矇丫^^/)

=Mentor 照顧照住矇著眼的mantee,由入門口去到沖涼、驗身最後入房行新人禮;

而我今次好幸運咁(再次多謝會長大佬既安排)被雲師兄照顧我,其實我呢個"媽寶",完左新人禮仲追住佢問野同教我D技巧上既野(無錯,就係往後既日子就LEVEL Up左啦)

回歸正傳,係新人禮既時間,我就矇住眼o係摸黑之中,雲師兄捉住我雙手,由大門至SOFA,放低手袋至除鞋,等沖涼既時候口乾有水飲,緊張又有半杯sake壯膽,(咁岩期間大會有供應)事事親力親為;每次要起身移動,行過人多擠迫既地方時,佢都會好好咁保護我,吾洗我呢個論盡鬼周圍撞,間中以雙手半擁抱式咁帶我在大廳浴室中遊走,相反我呢就好似傻瓜乜都吾識,謊張之中輕輕捉住佢好結實既腰枝漫步(羞)。

話說我都係第二次被人如絲呵護著沖涼呢,吾習慣同難為情真係走吾甩嫁啦;全個過程我都好手足無措咁,反而Mentor大人就好用心咁用盡方法令我投入,Mantor大人我想同你講我感受到各種關懷嫁!我亦慢慢地學習投入當時的氣氛同嘗試放鬆。

沖好涼,繼續摸黑去驗身(吾該Rimmi BB),驗身果間房的床正正比一般床高,Mantor大人細心地請我要小心。好緊張丫!入房啦,佢扶住我隻手慢慢比我坐低左,繼續耐心咁開導我,呢一刻只有2人摸黑中傾下計啦,從而氣氛亦慢慢提升,仲記得開頭佢半捉起我手仔,有時又點下我指頭咁(hehe) 話題集中圍繞住入會想尋找到D咩?試D咩?其實我都仲有好多問號,富冒險精神既我有勇無謀咁入會,但因自小活在傳統家庭的我,吾好話要講出口表達比人知,就算唸都吾敢唸得太多;話分兩頭,處處表現得毫無自信的傻矇,Mantor大人有見及此,讚左我好幾次,帶左D力量比我。如是者大家就發展到有個mood 啦,高手當然會把握時機,伴著如此溫馨氣氛,佢雙手慢慢地開始輕抱我,然後輕輕的接吻、舌吻,雙手在我身上探索著,而熱唇加上舌頭在上身慢游著,每個敏感位置的觸及我都不其然的輕聲吭出來回應。舌頭就一直走向下直向小矇矇進發,進攻到下游另一敏感區域範圍了,全身都很酥癢;再來開發一下小蓮子,原來早就被身體喚醒了,頭也探了出來,舌蓮大戰之間,每一下的進攻令到身體有著不停觸電般的刺激,而我的女高音基因不停發揮,以示享受及應援;舌戰完畢,換上了上套的手指發動新一輪進攻,興奮的事情當然也接踵而來,換來的官能激刺感覺不同但程度不減;開心既事吾好比佢停,Mentor的小雲已Ready好要大戰一番了,如果古有形容趙雲身長八尺,咁現今有小雲身長8吋,如此巨物我又應如何應付呢?可以在此同大家講--就像撞像進了冰山,捲上了急彎的感覺,小陰陰被長矛般的小雲頂至頂點盡頭,時宜頂得我有點吃不消呢(好在事前有溝通,運動進行時就容易避免問題發生)最後,我被攻得潰不成軍地完成是次任務了。

後記:

最後係呢度,首先謝謝會長大佬的安排,另外好值得表揚係Mentor大人(Lawrenece) 雲師兄, 對我呢個完全零認識既新人付出關心同照顧;如果對於吾知道Mentor整個運作黎講,一定以為係荀位啦,但入會以後,以我親身觀察,大家會傾向同有默契既對手,或者至少都有睇過對方既動後丫、自拍丫咁;而對Mentor黎講,我深信佢地事前Mentee係零認識,佢地去選擇照顧新人,無論係身體上定精神上,無一不照顧得無微不至,最終只求mentee能有一個愉快入會體驗,真的功不可沒。

最後再次謝謝我的Mentor大人 -- Lawrence。

進入、奇幻の園地--最終章完

Post time 6-7-2017 00:50:03 | Show all posts
Ah矇!原來是這樣的妳。
妳那感性一面,令我感到非常想抱妳!
面對自己內心深處的聲音⋯⋯
 Author| Post time 6-7-2017 01:02:09 | Show all posts
小寶寶 replied at 6-7-2017 00:24
寫得好好個頭。
令人有想睇下一集既興趣。
恭喜你踏出第一步。

謝謝你丫,小寶

其實每個人都有自己既需求,你都可以嫁    (S&B向你招手中)

黎緊既時間,跟住落黎會再有其他有趣既post同大家分享,與此同時會繼續寫自己既第一次寫作。

暫時既構思係有3章,之後會有個小小既making of ⋯
 Author| Post time 6-7-2017 01:06:42 | Show all posts
Mustard replied at 6-7-2017 00:53
Ah矇!原來是這樣的妳。
妳那感性一面,令我感到非常想抱妳!
面對自己內心深處的聲音⋯⋯ ...

黎啦! )))))) (幫跑飛身)(跳)
和小矇深深擁抱來代替講話,好嘛~(唱)
Post time 6-7-2017 03:12:29 | Show all posts
hello  Ah矇, 我係rick~

有幸同你握過一次手
Post time 6-7-2017 07:39:21 | Show all posts
好吸引,好期待下集。
支持你。

Login/Register to enlarge

Post time 6-7-2017 08:00:45 | Show all posts
Hello ar 朦~~
I'm Gillian :)
好想快啲睇埋落去~
Post time 6-7-2017 08:08:01 | Show all posts
好期待妳待續的部分呢!歡迎妳呀
Post time 6-7-2017 08:15:28 | Show all posts
等住睇待續!
Post time 6-7-2017 08:50:09 | Show all posts
Part 2 please
Welcome to SnB
 Author| Post time 6-7-2017 11:23:17 | Show all posts
Rick replied at 6-7-2017 03:15
hello  Ah矇, 我係rick~

有幸同你握過一次手

咁丫! 或者可以試下攬攬

Post time 6-7-2017 11:33:32 | Show all posts
Ah矇 replied at 6-7-2017 01:09
黎啦! )))))) (幫跑飛身)(跳)
和小矇深深擁抱來代替講話,好嘛~(唱)
...

小矇請隊長食⋯⋯"謝!零矇"好呀!~妳快樂似無⋯⋯跳舞時衣服需解鈕
 Author| Post time 6-7-2017 13:40:50 | Show all posts
Lawrence replied at 6-7-2017 07:42
好吸引,好期待下集。
支持你。

Mantor 大人, 你既公仔越畫越靚丫~~~
好鐘意今次呢款呢~~ 謝謝鼓勵丫

Author| Post time 6-7-2017 13:48:19 | Show all posts
Gillian replied at 6-7-2017 08:03
Hello ar 朦~~
I'm Gillian :)
好想快啲睇埋落去~

你好丫~ 阿GILL~~~ 平時有見你係出POST的呢~ 

謝謝你睇我既爛文章丫, 我會繼續寫嫁,

因為日常比較忙, 另外對自己要求高, 所以會需要少少時間做好佢呢~~
 Author| Post time 6-7-2017 13:50:16 | Show all posts
Fido replied at 6-7-2017 08:11
好期待妳待續的部分呢!歡迎妳呀

你好丫, FIDO師兄, 仲記得有同你傾過計的呢~ 謝謝你招呼丫~

謝謝你黎睇過我既爛野, 哈~
 Author| Post time 6-7-2017 13:51:48 | Show all posts
Arrow replied at 6-7-2017 08:53
Part 2 please
Welcome to SnB

THX 箭箭 c hing!!

part 2 is under construction~~~
 Author| Post time 6-7-2017 13:52:50 | Show all posts

好的~ 會繼續嫁~

謝謝光臨!!
Post time 6-7-2017 16:31:11 | Show all posts
Ah矇 replied at 6-7-2017 13:43
Mantor 大人, 你既公仔越畫越靚丫~~~
好鐘意今次呢款呢~~ 謝謝鼓勵丫

有你讚下,公仔都會郁。

Login/Register to enlarge

支持你,快啲出下集。
Post time 6-7-2017 17:25:49 | Show all posts
Hi 阿矇
恭喜你呀!
性真是一樣很奇妙的,應該是好好去享受其樂趣,可惜是現實社會不太接受.
真是多得有Chris花身力去辦這S&S
Post time 6-7-2017 21:40:01 | Show all posts
Welcome to S & B
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

16-4-2024 22:02 GMT+8 , Processed in 0.109106 second(s), 19 queries .