Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4729|Reply: 94
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

*小古.\_/.第一次之...驚嚇神秘之夜*

[Copy link]
Jump to specified page
Floor
Post time 31-1-2015 06:32:59 | Show the author posts only Reply Awards |Ascending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係打第一次之前先向大家講聲sorry, 因為本身心情唔好而好沉默, 好唔出聲, 又唔笑...總之唔好意思呀!!!俾咁多負能量出黎~請睇以下既小古第一次+++++返正能量啦~!!

首先呢我好遲先到, 所以就"被"加入為神秘之夜既主角之一...
去程途中一早已收到通知有3位男士會幫我做成人禮, 而呢3位男士都有個共通點,
由於小古係路痴, 用GPS都行錯路, 臨上目的地時先諗究竟有咩共通點咁特別...
上到去一樣都係戴個暖暖眼罩~其實我唔係真係咁緊張--->(只係呢一刻)
我既mentor係Panerai(Pan), 佢好細心咁帶我去沖涼--->呢一刻有少少緊張喇--順便一提Pan攬左攬我,佢個身好香
沖完涼就body check, 結果係要再沖過, 唔係Pan唔好, 我自己都有責任要沖乾淨d架~Pan其實佢好細心咁去幫我沖身架!!!俾個Pan~~Thanks!!!!
跟住就入左房, 已經有3位男士準備同我行新人禮喇~
佢地分別係Dick, 阿牛, Lawrence...第一件事佢地問我除唔除眼罩,
我好猶豫, 跟住問左句: 你地3個呢...有咩共通點呀?
佢地3個都互問自己一句: 地3個有咩共通點呀?
[size=14.3999996185303px]跟住唔知邊個答: 我地3個都係男人
ok...咁我唯有除眼罩自己望下有咩特別啦既時候....
我見到既唔止3個男士囉係有6個定7個男士係度,
我個下好驚好緊張喇~說好的3p呢......
但好快手地唔關事既大家行完入黎又好乖咁走返出房...
我因為突如其來的場面變得好緊張, 要求戴返眼罩調整返心情先
但原來最驚喜既事發生左係12點正, 當天3位男士原來都係1月之星, 係玩到最高潮個刻全部人拎住蛋糕同開哂燈唱生日歌入左房...
到係混亂中吹完生日蛋糕後, 又得返我地4個人, [size=14.3999996185303px]Dick, 阿牛, Lawrence 就互問大家既生日...
由於太驚訝的關係...最後得返Lawence陪我完成新人禮說好的3p呢...

完成呢個咁嚇人既新人禮, 我就去沖涼先~
沖完涼有蛋糕食~~yummy~~同我好拍擋Rainbow相認攬攬,
仲有細細粒抱得起重左好多既我~粒粒好man呀~~
之後因為心情唔好一個人呆企呆坐同呆望天空...
Pan有黎邀請我, 但我因為心情差到不行係佢面前喊, 令到大家以為佢整喊我~I am so sorry about that
跟住我繼續企係窗邊發呆, 好似有種負到不行的能量,無人敢行埋我度, 最後副會長大人出馬, 去哄我呢個小朋友...之後我沖完涼後同大家講: 小古復活左架喇~~!!!!
之後同左ar sam, surf 同一位我忘記左係邊個係度傾計*sorry,,,,,未認得哂大家個樣,,,
Kody呢個時候就黎邀請我, 激戰完一番後傾下計,
當時小古既心情其實已經好左好多~就一齊吹下水,
無水吹時我就俾香港既夜景吸引住, 跟住無啦啦好多人陪我入房睇景,再由講香港歷史->黎緊上晝既電影,到關於中國人創作史都講埋,
吹完水之後我就挨近Pan身邊,帶左我入房
完事後傾左陣計計就一齊沖涼~
發現時間原來已經好早, 又係時候講拜拜~
幫手執下野個d同大家道別後就走了~
其實大部份人名同樣我都未分清...請見諒
但大家知我唔開心,都會細心地問我: 心情有無好返d呀?
不分男女大家都好Nice, 好照顧小古, 感激萬分!!!!
小古喊完就會復活~大家唔駛擔心我~!小古有無限既復活能力~只要大家攬下我關心下我就乜事都無架喇~
同埋小古最叻係用講野吹水帶歡樂俾大家,
唔好怪我太多野講就得~我把口一講開唔識停~
謝謝出席的所有人, 小古好開心識到大家, 不過呢個神秘之夜真係太神秘
小古太多缺點, 但係你地都講哂成優點,,,哈哈哈~
我唔再逐一打名多謝了, 因為已6點半喇, 我要訓喇~

感激睇哂我呢篇第一次~中間情報可能有漏,但還望見諒~

~~~~~Love S&B all members~~~~~

94Floor
Post time 16-2-2018 20:52:15 | Show the author posts only
Thx for sharing
93Floor
 Author| Post time 1-1-2016 06:19:28 | Show the author posts only
cocacola replied at 1-1-2016 05:37
等我又黎攬下妳啦

攬實你架喇
92Floor
Post time 1-1-2016 05:34:12 | Show the author posts only
等我又黎攬下妳啦
91Floor
 Author| Post time 10-4-2015 12:24:14 | Show the author posts only
小紫 replied at 10-4-2015 12:15
咦…覆得咁快嘅XD唔係驚嚇咩XP

嚇完啦
90Floor
Post time 10-4-2015 12:12:18 | Show the author posts only
小古 replied at 10-4-2015 12:12
SnB成日都有驚喜俾大家

咦…覆得咁快嘅XD唔係驚嚇咩XP
89Floor
 Author| Post time 10-4-2015 12:09:30 | Show the author posts only
小紫 replied at 10-4-2015 12:06
點解拎開眼罩會有咁多人係度XDDDD
根本整人節目黎XDDDD

SnB成日都有驚喜俾大家
88Floor
Post time 10-4-2015 12:03:19 | Show the author posts only
點解拎開眼罩會有咁多人係度XDDDD
根本整人節目黎XDDDD
87Floor
 Author| Post time 27-2-2015 18:12:47 | Show the author posts only
sam- replied at 27-2-2015 15:33
哈 原來係1月之星~ 我係2月,無得玩LU~

入左會~一直參加活動,,,一定會有機會架~~
我都係2月之星~~~
86Floor
 Author| Post time 24-2-2015 10:00:45 | Show the author posts only
chrisngys replied at 24-2-2015 01\"\"
congrats, it is very useful for me hope you'll post more

Thanks for you support
85Floor
 Author| Post time 4-2-2015 16:39:58 | Show the author posts only
Haru replied at 4-2-2015 16:36
哈~~係啊~~你見佢地爽到哭晒咁。
期待你下次性感的出現~~我就來吸你血啦~~
...

我無性感衫,都無性感身材
好怕你既期待變失望咼…
84Floor
Post time 4-2-2015 16:33:43 | Show the author posts only
小古 replied at 4-2-2015 15:54
彼岸島個個都係潮吹就爽咯!

哈~~係啊~~你見佢地爽到哭晒咁。
期待你下次性感的出現~~我就來吸你血啦~~
83Floor
 Author| Post time 4-2-2015 15:51:48 | Show the author posts only
Haru replied at 4-2-2015 15:08
哈哈~~~那是潮吹~~

彼岸島個個都係潮吹就爽咯!
82Floor
Post time 4-2-2015 15:05:29 | Show the author posts only

哈哈~~~那是潮吹~~
81Floor
 Author| Post time 4-2-2015 14:06:22 | Show the author posts only
Haru replied at 4-2-2015 11:19
哈~~好啊!或者,我在你頸下咬一口,會讓你更興奮~~

會瀨尿架
80Floor
Post time 4-2-2015 11:16:48 | Show the author posts only
小古 replied at 3-2-2015 22:37
對唔住,發現Haru個post無覆,下次見面我地再詳談彼岸島

哈~~好啊!或者,我在你頸下咬一口,會讓你更興奮~~
79Floor
 Author| Post time 4-2-2015 06:38:21 | Show the author posts only
paulkay replied at 4-2-2015 01:18
支持小古,我都希望可以快啲加入

多謝Paulkay~期待你的加入喔~!
78Floor
 Author| Post time 4-2-2015 03:55:52 | Show the author posts only
Jackie replied at 4-2-2015 00:39
終於出席了「第一次」活動,歡迎您!
希望有機會同您見面啦~

多謝Jackie我都好期待見到你
77Floor
 Author| Post time 4-2-2015 03:53:23 | Show the author posts only
heart replied at 3-2-2015 23\"\"
先歡迎小古黎到大家個個都好熱情 正能量爆燈!
復活番就好
有機會見識下你既鬼主意

多謝heart的歡迎先
期待與你見面既一天
76Floor
Post time 4-2-2015 00:36:55 | Show the author posts only
終於出席了「第一次」活動,歡迎您!
希望有機會同您見面啦~
75Floor
Post time 3-2-2015 23:43:55 | Show the author posts only
小古 replied at 2-2-2015 14:18
…對唔住,我記得有人令到我潮吹左…
但我真係唔記得係邊個 其實係我一生中既第一次潮 ...

先歡迎小古黎到大家個個都好熱情 正能量爆燈!
復活番就好
有機會見識下你既鬼主意
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

3-6-2024 14:10 GMT+8 , Processed in 0.073923 second(s), 19 queries .