Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: *小古.\_/.第一次之...驚嚇神秘之夜* [Print this page]

Author: 小古    Time: 31-1-2015 06:32
Title: *小古.\_/.第一次之...驚嚇神秘之夜*
係打第一次之前先向大家講聲sorry, 因為本身心情唔好而好沉默, 好唔出聲, 又唔笑...總之唔好意思呀!!!俾咁多負能量出黎~請睇以下既小古第一次+++++返正能量啦~!!

首先呢我好遲先到, 所以就"被"加入為神秘之夜既主角之一...
去程途中一早已收到通知有3位男士會幫我做成人禮, 而呢3位男士都有個共通點,
由於小古係路痴, 用GPS都行錯路, 臨上目的地時先諗究竟有咩共通點咁特別...
上到去一樣都係戴個暖暖眼罩~其實我唔係真係咁緊張--->(只係呢一刻)
我既mentor係Panerai(Pan), 佢好細心咁帶我去沖涼--->呢一刻有少少緊張喇--順便一提Pan攬左攬我,佢個身好香
沖完涼就body check, 結果係要再沖過, 唔係Pan唔好, 我自己都有責任要沖乾淨d架~Pan其實佢好細心咁去幫我沖身架!!!俾個Pan~~Thanks!!!!
跟住就入左房, 已經有3位男士準備同我行新人禮喇~
佢地分別係Dick, 阿牛, Lawrence...第一件事佢地問我除唔除眼罩,
我好猶豫, 跟住問左句: 你地3個呢...有咩共通點呀?
佢地3個都互問自己一句: 地3個有咩共通點呀?
[size=14.3999996185303px]跟住唔知邊個答: 我地3個都係男人
ok...咁我唯有除眼罩自己望下有咩特別啦既時候....
我見到既唔止3個男士囉係有6個定7個男士係度,
我個下好驚好緊張喇~說好的3p呢......
但好快手地唔關事既大家行完入黎又好乖咁走返出房...
我因為突如其來的場面變得好緊張, 要求戴返眼罩調整返心情先
但原來最驚喜既事發生左係12點正, 當天3位男士原來都係1月之星, 係玩到最高潮個刻全部人拎住蛋糕同開哂燈唱生日歌入左房...
到係混亂中吹完生日蛋糕後, 又得返我地4個人, [size=14.3999996185303px]Dick, 阿牛, Lawrence 就互問大家既生日...
由於太驚訝的關係...最後得返Lawence陪我完成新人禮說好的3p呢...

完成呢個咁嚇人既新人禮, 我就去沖涼先~
沖完涼有蛋糕食~~yummy~~同我好拍擋Rainbow相認攬攬,
仲有細細粒抱得起重左好多既我~粒粒好man呀~~
之後因為心情唔好一個人呆企呆坐同呆望天空...
Pan有黎邀請我, 但我因為心情差到不行係佢面前喊, 令到大家以為佢整喊我~I am so sorry about that
跟住我繼續企係窗邊發呆, 好似有種負到不行的能量,無人敢行埋我度, 最後副會長大人出馬, 去哄我呢個小朋友...之後我沖完涼後同大家講: 小古復活左架喇~~!!!!
之後同左ar sam, surf 同一位我忘記左係邊個係度傾計*sorry,,,,,未認得哂大家個樣,,,
Kody呢個時候就黎邀請我, 激戰完一番後傾下計,
當時小古既心情其實已經好左好多~就一齊吹下水,
無水吹時我就俾香港既夜景吸引住, 跟住無啦啦好多人陪我入房睇景,再由講香港歷史->黎緊上晝既電影,到關於中國人創作史都講埋,
吹完水之後我就挨近Pan身邊,帶左我入房
完事後傾左陣計計就一齊沖涼~
發現時間原來已經好早, 又係時候講拜拜~
幫手執下野個d同大家道別後就走了~
其實大部份人名同樣我都未分清...請見諒
但大家知我唔開心,都會細心地問我: 心情有無好返d呀?
不分男女大家都好Nice, 好照顧小古, 感激萬分!!!!
小古喊完就會復活~大家唔駛擔心我~!小古有無限既復活能力~只要大家攬下我關心下我就乜事都無架喇~
同埋小古最叻係用講野吹水帶歡樂俾大家,
唔好怪我太多野講就得~我把口一講開唔識停~
謝謝出席的所有人, 小古好開心識到大家, 不過呢個神秘之夜真係太神秘
小古太多缺點, 但係你地都講哂成優點,,,哈哈哈~
我唔再逐一打名多謝了, 因為已6點半喇, 我要訓喇~

感激睇哂我呢篇第一次~中間情報可能有漏,但還望見諒~

~~~~~Love S&B all members~~~~~

Author: Bruce    Time: 31-1-2015 08:15
Bruce第一個支持小古!咁依家妳心情有冇好返D呢?

Author: NaKata    Time: 31-1-2015 08:43
Hi 小古, I was there too but I think I was in room A when you arrived. Hope you enjoyed your first time (of many more to come!) Don't worry, as you know everyone is so nice here, you will have your chance to 'repay' them
Author: Captain    Time: 31-1-2015 09:56
十卜,快活,定係復活,我有D餃不情楚
Author: KT    Time: 31-1-2015 10:04
支持小古~~
Author: 鹿叔叔    Time: 31-1-2015 10:16
支持小古,神秘之夜又幾驚嚇,其實我之前見過這樣興生的

可惜的是當晚有野做,參加唔到
,冇得同妳做全人安撫

希望可以快D見到妳,錫錫先

Author: 細細粒    Time: 31-1-2015 10:22
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:19

可惜的是當晚有野做,參加唔到:PlsDontG ...

我都話我會記得抱起你架啦

Author: 鹿叔叔    Time: 31-1-2015 10:27
細細粒 replied at 31-1-2015 10:25

Wah...... 妳咁勁,連我都抱得起,我其實好重架。

Author: terence    Time: 31-1-2015 10:30
恭喜小古成功行完新人禮。祝你繼續發掘突破

Author: 細細粒    Time: 31-1-2015 10:37
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:30

眼花reply錯姐
不過我唔介意挑戰下抱起鹿叔叔既

Author: 細細粒    Time: 31-1-2015 10:39
頭先reply錯左,而家同小古講多次

Author: Suzan    Time: 31-1-2015 10:43
Hey 小古,nice meeting u!  Welcome to S&B ^^
Have a nice weekend. Chill. 希你心情將會好快再好d  
Cheeeeeeeeeeeessssssseeeeee!
Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:19
Bruce replied at 31-1-2015 08:18
Bruce第一個支持小古!咁依家妳心情有冇好返D呢?

大家的熱情同關心,令我開心返哂

Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:20
NaKata replied at 31-1-2015 08\"\"
Hi 小古, I was there too but I think I was in room A when you arrived. Hope you enjoyed your first t ...

哈哈…一定會再機會俾我玩返大家
小古最多就係鬼主意

Author: Christina    Time: 31-1-2015 11:22
支持小古~歡迎小古既第一次~
阿pan 佢個身真係好香架~我都好鐘意個味
希望復活後既小古會每日都好開心~
Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:22
KT replied at 31-1-2015 10:07
支持小古~~

多謝KT
下次再見時要好好同你攬攬

Author: 詩詩    Time: 31-1-2015 11:22
Support 小古 ~ 當晚我 miss 左唱生日歌果 part 添…
同埋都無咩機會抱抱你,呢度抱過!
Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:22
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:19

可惜的是當晚有野做,參加唔到:PlsDontG ...

鹿叔叔我等你架

Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:24
細細粒 replied at 31-1-2015 10:42
頭先reply錯左,而家同小古講多次
...

我嚇到完全忘記了

Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:25
鹿叔叔 replied at 31-1-2015 10:30

粒粒一定會挑戰架

Author: KT    Time: 31-1-2015 11:25
小古 replied at 31-1-2015 11:25
多謝KT
下次再見時要好好同你攬攬

我同你在浴室相遇的~~記得嗎~~
哈哈~~見你樣子有點累呢~

Author: NaKata    Time: 31-1-2015 11:28
小古 replied at 31-1-2015 11:23
哈哈…一定會再機會俾我玩返大家
小古最多就係鬼主意

That's great. Sounds like you are feeling better now
See you again soon!

Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:33
Suzan replied at 31-1-2015 10\"\"
Hey 小古,nice meeting u!  Welcome to S&B ^^
Have a nice weekend. Chill. 希你心情將會好快再好d  
Che ...

嘻嘻多謝你喔*
有大家的歡樂包圍住個人都開心哂

Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:34
Christina replied at 31-1-2015 11:25
支持小古~歡迎小古既第一次~
阿pan 佢個身真係好香架~我都好鐘意個味
希望復活後既小古會每日 ...

多謝christina
我次次唔開心完都當自己復活返架
好似重生咁

Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:36
KT replied at 31-1-2015 11:28
我同你在浴室相遇的~~記得嗎~~
哈哈~~見你樣子有點累呢~

個一刻其實係喊完加俾人安撫完…
副con好乾所以好攰咁

Author: Lawrence    Time: 31-1-2015 11:53
支持小古希望下次看見你的笑容
Author: 小古    Time: 31-1-2015 11:59
Lawrence2000 replied at 31-1-2015 11:56
支持小古希望下次看見你的笑容

多謝Lawrence你要出現多d呀~~~~

Author: 小古    Time: 31-1-2015 12:28
terence replied at 31-1-2015 10\"\"
恭喜小古成功行完新人禮。祝你繼續發掘突破

謝謝小T
做新人好開心架~

Author: 小古    Time: 31-1-2015 12:45
Protector replied at 31-1-2015 12:42
除眼罩見到6個定7個男士係度,都應該幾驚喎!除非妳呢方面經驗豐富。

係好驚好混亂
Author: Relly    Time: 31-1-2015 14:00
哈哈,終於見到你,歡迎加入
見到你果時見你驚魂未定,所以打個招呼就走了
希望有機會同你傾多d 偈啦

Author: 小古    Time: 31-1-2015 14:08
Relly replied at 31-1-2015 14:03
哈哈,終於見到你,歡迎加入
見到你果時見你驚魂未定,所以打個招呼就走了
希望有機會同你傾多d 偈啦:34737 ...

嗯~因為人太多我掛住努力認人,但最後其實我都唔係好記得邊個打邊個...
反而只係記得出席既人既名...
同埋我認得女仔多過男仔

Author: terence    Time: 31-1-2015 14:52
小古 replied at 31-1-2015 12:31
謝謝小T
做新人好開心架~

暫時只可以羨慕你,有緣見面

Author: Relly    Time: 31-1-2015 14:54
小古 replied at 31-1-2015 14:11
嗯~因為人太多我掛住努力認人,但最後其實我都唔係好記得邊個打邊個...
反而只係記得出席既人既 ...

咁認唔認到我先

Author: 小碗    Time: 31-1-2015 15:24
說好的3P 終會出現的,MFM也好,FMF也好,又各種意想不到的方式,記得要常來啊!

btw, 其實我想問好耐,也或者你講過,但我想問..... 古勒比加唔係男人咩?
Author: toffee    Time: 31-1-2015 16:44
古勒比加係特質系的呵,有時會"紅眼"也是正常呵,期待你各個系都100%既時候呢,而,審判小尾指真的可以用來插人的呵
Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:03
terence replied at 31-1-2015 14:55
暫時只可以羨慕你,有緣見面

熟讀會規同多上黎傾計啦,加油

Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:05
Relly replied at 31-1-2015 14:57
咁認唔認到我先

………對唔住,我應該認唔到

Author: Relly    Time: 31-1-2015 19:06
小古 replied at 31-1-2015 19:08
………對唔住,我應該認唔到

皮已收……

Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:09
toffee replied at 31-1-2015 16:47
古勒比加係特質系的呵,有時會"紅眼"也是正常呵,期待你各個系都100%既時候呢,而,審判小尾指真的可以用來 ...

我都期待發揮到全部系都100%既時候…

Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:13
Relly replied at 31-1-2015 19:09
皮已收……

對唔住呀
我認人真係比較差

Author: Relly    Time: 31-1-2015 19:18
小古 replied at 31-1-2015 19:16
對唔住呀
我認人真係比較差

要好似細細粒咁隱身先得

Author: panerai    Time: 31-1-2015 19:26
我會支持你 非常榮幸可以負責同你行新人禮 記住 活在當下 你嘅人生係只有對一個人負責 依個就係你自己喇

Author: panerai    Time: 31-1-2015 19:26
我會支持你 非常榮幸可以負責同你行新人禮 記住 活在當下 你嘅人生係只有對一個人負責 依個就係你自己喇

Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:28
Relly replied at 31-1-2015 19:21
要好似細細粒咁隱身先得

或者下次對住我講10次自己個名
錫返唔好嬲

Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:30
小碗 replied at 31-1-2015 15:27
說好的3P 終會出現的,MFM也好,FMF也好,又各種意想不到的方式,記得要常來啊!

btw, 其實我想問好耐 ...

所以一開始同大家傾計,大家都以為我係男仔

Author: 小古    Time: 31-1-2015 19:32
panerai replied at 31-1-2015 19:29

...

再見面時我一定會錫哂你

Author: 阿牛    Time: 31-1-2015 20:24
支持小古,過左一個特別既晚上

Author: 小古    Time: 31-1-2015 20:39
Ar sam replied at 31-1-2015 20:02
活潑既小古,雖然我唔知有你咩唔開心,但我諗你第一次晚活動應該玩得好開心啦

阿pan講得好啱,你 ...

SalAam, 小古好想同你傾更加心事更多計呀

Author: 小古    Time: 31-1-2015 20:40
阿牛 replied at 31-1-2015 20:27
支持小古,過左一個特別既晚上

多謝阿牛
真係好開心的一晚

Author: meerkat    Time: 31-1-2015 20:59
支持小古踏出第一次!
Meerkat 跟小古只有一面之緣,期待下次有更深入的了解!We should chat more next time

Author: Haru    Time: 31-1-2015 22:09
喂,小古。你的第一次夠特別了,心情猶如過山車,大上大落。
希望你能享受其中啦。
見面見,其實想同你傾下彼岸島的,不過,但你似乎去左不赦島。
Author: panerai    Time: 31-1-2015 23:56
小古 replied at 31-1-2015 19:35
再見面時我一定會錫哂你

見到你開心番就好喇

Author: dick    Time: 1-2-2015 00:27
神秘之夜的確神秘....
活動前都有同你傾過計...知道你有心事~
事前都有同幾位男士夾過要盡量溫柔同照顧你多d....
其實每個人都有自己既經歷呢~
我相信再難既日子只要挨過去總會有新既事物等待著自己
人生就係充滿住挑戰同不斷既探索~
當經歷多左,我會更加珍惜自己擁有既野~
係我心中S&B係一個可以共同成長同一齊經歷既地方
一齊努力 共勉之~

Author: 小古    Time: 1-2-2015 00:33
panerai replied at 31-1-2015 23\"\"
見到你開心番就好喇/

攬攬Pan Pan
最記得係你呀*陣香味好香好香

Author: 小古    Time: 1-2-2015 00:37
dick replied at 1-2-2015 00:30
神秘之夜的確神秘....
活動前都有同你傾過計...知道你有心事~
事前都有同幾位男士夾過要盡量溫柔 ...

參加左第一次S&B既活動,我再俾時間自己諗一諗,靜一靜,同埋真係好開心既一晚,個種開心係我每一刻諗起都會笑,dick dick, Happy Birthday同埋辛苦哂...你明架啦

Author: dick    Time: 1-2-2015 00:50
小古 replied at 1-2-2015 00:40
參加左第一次S&B既活動,我再俾時間自己諗一諗,靜一靜,同埋真係好開心既一晚,個種開心係我每一刻諗起 ...

嗯....有時候經過一段時間既沉思同考慮人就會得到成長~
衷心希望你得到快樂同成長~
有時沉澱一下可以當係一種緩衝去為下次挑戰作出準備~
今次只係個開始~期待下次既相遇

Author: 小古    Time: 1-2-2015 00:52
dick replied at 1-2-2015 00:53
嗯....有時候經過一段時間既沉思同考慮人就會得到成長~
衷心希望你得到快樂同成長~
...

我唔識咩人生大道理,但我覺得我搵岩左地方幫助自己

Author: Milan    Time: 1-2-2015 01:51
同你回故觀塘舊區有我...Milan. Stand by you!
Author: 小古    Time: 1-2-2015 02:31
Milan replied at 1-2-2015 01:54
同你回故觀塘舊區有我...Milan. Stand by you!

嘻~我對唔住呀, 唔記得左你個名, 下次再一齊咁樣傾計計

Author: calbee    Time: 1-2-2015 03:31
小古都有第一次了
下次唔好喊了,卡樂B係大廳等你
Author: 小古    Time: 1-2-2015 03:35
calbee replied at 1-2-2015 03:34
小古都有第一次了
下次唔好喊了,卡樂B係大廳等你

下次笑住對大家
要等我呀卡樂B

Author: 小古    Time: 1-2-2015 16:28
Megan replied at 1-2-2015 16:18
歡迎你呀小古

多謝Megan
希望之後活動見面啦~

Author: Surf    Time: 2-2-2015 14:10
可能太多人關係, 其實我同妳玩GE時間係耐過傾計
我都估唔到當晚第一位對手係新人......最慘係妳同我玩咗都唔知
重有妳係我喺S&B第一位多P同潮吹對象
好開心之後見妳都開朗番好多
WELCOME TO S&B!
Author: 小古    Time: 2-2-2015 14:15
Surf replied at 2-2-2015 14:13
可能太多人關係, 其實我同妳玩GE時間係耐過傾計
我都估唔到當晚第一位對手係新人......最慘係妳同我玩 ...

…對唔住,我記得有人令到我潮吹左…
但我真係唔記得係邊個 其實係我一生中既第一次潮吹…

Author: 小古    Time: 3-2-2015 22:34
Haru replied at 31-1-2015 22:12
喂,小古。你的第一次夠特別了,心情猶如過山車,大上大落。
希望你能享受其中啦。
見面見,其實想同你傾下 ...

對唔住,發現Haru個post無覆,下次見面我地再詳談彼岸島

Author: heart    Time: 3-2-2015 23:43
小古 replied at 2-2-2015 14:18
…對唔住,我記得有人令到我潮吹左…
但我真係唔記得係邊個 其實係我一生中既第一次潮 ...

先歡迎小古黎到大家個個都好熱情 正能量爆燈!
復活番就好
有機會見識下你既鬼主意

Author: Jackie    Time: 4-2-2015 00:36
終於出席了「第一次」活動,歡迎您!
希望有機會同您見面啦~
Author: 小古    Time: 4-2-2015 03:53
heart replied at 3-2-2015 23\"\"
先歡迎小古黎到大家個個都好熱情 正能量爆燈!
復活番就好
有機會見識下你既鬼主意

多謝heart的歡迎先
期待與你見面既一天

Author: 小古    Time: 4-2-2015 03:55
Jackie replied at 4-2-2015 00:39
終於出席了「第一次」活動,歡迎您!
希望有機會同您見面啦~

多謝Jackie我都好期待見到你

Author: 小古    Time: 4-2-2015 06:38
paulkay replied at 4-2-2015 01:18
支持小古,我都希望可以快啲加入

多謝Paulkay~期待你的加入喔~!

Author: Haru    Time: 4-2-2015 11:16
小古 replied at 3-2-2015 22:37
對唔住,發現Haru個post無覆,下次見面我地再詳談彼岸島

哈~~好啊!或者,我在你頸下咬一口,會讓你更興奮~~

Author: 小古    Time: 4-2-2015 14:06
Haru replied at 4-2-2015 11:19
哈~~好啊!或者,我在你頸下咬一口,會讓你更興奮~~

會瀨尿架

Author: Haru    Time: 4-2-2015 15:05
小古 replied at 4-2-2015 14:09
會瀨尿架

哈哈~~~那是潮吹~~

Author: 小古    Time: 4-2-2015 15:51
Haru replied at 4-2-2015 15:08
哈哈~~~那是潮吹~~

彼岸島個個都係潮吹就爽咯!

Author: Haru    Time: 4-2-2015 16:33
小古 replied at 4-2-2015 15:54
彼岸島個個都係潮吹就爽咯!

哈~~係啊~~你見佢地爽到哭晒咁。
期待你下次性感的出現~~我就來吸你血啦~~

Author: 小古    Time: 4-2-2015 16:39
Haru replied at 4-2-2015 16:36
哈~~係啊~~你見佢地爽到哭晒咁。
期待你下次性感的出現~~我就來吸你血啦~~
...

我無性感衫,都無性感身材
好怕你既期待變失望咼…

Author: 小古    Time: 24-2-2015 10:00
chrisngys replied at 24-2-2015 01\"\"
congrats, it is very useful for me hope you'll post more

Thanks for you support

Author: 小古    Time: 27-2-2015 18:12
sam- replied at 27-2-2015 15:33
哈 原來係1月之星~ 我係2月,無得玩LU~

入左會~一直參加活動,,,一定會有機會架~~
我都係2月之星~~~

Author: 小紫    Time: 10-4-2015 12:03
點解拎開眼罩會有咁多人係度XDDDD
根本整人節目黎XDDDD
Author: 小古    Time: 10-4-2015 12:09
小紫 replied at 10-4-2015 12:06
點解拎開眼罩會有咁多人係度XDDDD
根本整人節目黎XDDDD

SnB成日都有驚喜俾大家

Author: 小紫    Time: 10-4-2015 12:12
小古 replied at 10-4-2015 12:12
SnB成日都有驚喜俾大家

咦…覆得咁快嘅XD唔係驚嚇咩XP

Author: 小古    Time: 10-4-2015 12:24
小紫 replied at 10-4-2015 12:15
咦…覆得咁快嘅XD唔係驚嚇咩XP

嚇完啦

Author: cocacola    Time: 1-1-2016 05:34
等我又黎攬下妳啦
Author: 小古    Time: 1-1-2016 06:19
cocacola replied at 1-1-2016 05:37
等我又黎攬下妳啦

攬實你架喇

Author: 華dee    Time: 16-2-2018 20:52
Thx for sharing

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3