Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: Stella 的第一次 [Print this page]

Author: stella    Time: 7-10-2018 10:41
Title: Stella 的第一次
三年前已經認識到S&B,因為未下好決心同relationship 既問題,一直都未夠膽參與。
好耐冇上黎會網,當我重新註冊既時候,會長好快就聯絡左我。
會長令我終於的起心肝見面,好快就約左體檢,因為早上返學,返屋企沖涼準備好已經好晏,仲遲到添。
約左驗身後接我,會長話等左我三年零個半鐘。
見面成個過程都好緊張,去到目的地填form做問卷,跟住沖涼到最後都不知所措。

不過COCO之前講得好好,會長係有魔力去援和個氣氛既,令人好容易信任同安心,
沖完涼走去搵會長,會長一直都好忙,
八妹既我冇野做周圍睇,等左一陣就驗身
超尷尬,除左做婦科檢查比醫生望之外(而且係女醫生,好似都冇人咁認真望過
手指放入去既時候真係有d...,不過我忍住左,直到檢查完。
之後會長攬住我傾計等我慢慢適應,其實我覺得攬住傾計真係好warm。
第一次比人口交,感覺怪怪的,因為平時解決既方法,令自己敏感度低左(好啦我會戒嫁啦),不過其實都好舒服嫁。
之後即刻同我講第二日有活動 當日先去驗第二日就出活動得唔得嫁?
會長沖完涼之後唔識形容,個人好混亂,不過真係好入啊。
之後會長話剩低既聽日先,係策略? 好啦成功左啦,引到原本好猶豫既我應承出現。

第一次活動當日
去到場地附近打比大佬,miss左call,即刻唔敢再打,等左一陣再call。
大佬好快落到黎接我,
蒙眼真係好緊張,一d光都見唔到,但聽到好多人係附近,
我既mentor係DC,DC都係第一次做mentor。
DC唔識除同著女仔衫,好得意。

沖完涼,返左上床。
蒙眼好特別既係,永遠無法知會發生咩事,
同完全未見過既人有親密接觸真係未試過
一片混亂其實咩都唔記得,DC好細心
雖然出左d意外,不過當時我自己都唔發覺,雖然cool down之後有d唔舒服,
但我都好感激DC做我mentor,唔洗內疚 ,好少事。
其實我都擔心你,雖然應該冇問題,但始終報告未出,未係最放心下次有機會,如果你願意,可以再試下。

太多人啦,人名我記唔曬,唔想漏所以直接唔打啦,大家都好nice。
好多謝其他既人既邀請,因為狀態唔好加上都有d未習慣所以冇應承。
對其他人唔認識,大佬我會比較安心,同相信唔會整痛我所以...
我捉左大佬入房
我下次應該會嘗試同其他人熟悉下,
最後雖然好眼訓,第一次參加都想等齊人一齊走。
又差d係巴士訓過龍 早一日見面已經訓過站一次。

希望有機會見到大家

Author: KittY    Time: 7-10-2018 11:21
Stella, 出唔到,可能有d emoji出錯架,通知會長幫忙解決
Author: stella    Time: 7-10-2018 11:34
KittY replied at 7-10-2018 11:24
Stella, 出唔到,可能有d emoji出錯架,通知會長幫忙解決

thankyou 解決左啦

Author: KittY    Time: 7-10-2018 11:40
stella replied at 7-10-2018 11:37
thankyou 解決左啦

好,歡迎你,希望有機會見面

Author: KittY    Time: 7-10-2018 11:43
我當晚同你錯過左
Author: Ah矇    Time: 7-10-2018 12:01
歡迎你呢!Stella

活動當日我地有見面傾計呢,好鐘意你可愛又帶d害羞既笑容 加上你既one piece 裙仔,好襯你可愛之餘仲有點點既仙氣呢
(吾好意思,我對靚既野表達時有d直接

三年零個半鐘,會長真的好有耐性呢~   而佢既神奇魔法令人身心舒暢  唸返interview 既情景係好好好好好 難忘 ,對白可能只有一句,但令人窩心。

下次見面再傾丫~

Author: Pollux    Time: 7-10-2018 12:46
歡迎你Stella, 大家都好nice, 相信你好快會融入大家
Author: Rees    Time: 7-10-2018 12:49
歡迎你呀Stella!  希望你會玩得開心!
Author: Gillian    Time: 7-10-2018 12:53
Hello Stella ~
I’m Gillian
歡迎你既加入
希望快啲同你見面
Author: CoCo    Time: 7-10-2018 14:06
嘩三年
三年前應該都仲未睇到我第一次
仲未知會長有魔力緩和氣氛
果晚係妳身邊陪妳傾計同玩既係史力奇同埋Andy,haha
下次再見
記得人係可以飲熔岩架!
Author: Virginia    Time: 7-10-2018 14:26
哇!三年!

恭喜妳終於決心加入,希望妳能夠感受到呢個決定無錯,玩得開心
Author: Eliza    Time: 7-10-2018 15:19
Hi Stella , 當晚我都係度
見到你入黎,覺得你好得意
身材又好,可惜我又係灰姑娘
未見到你脱眼罩個樣
希望有緣可以再見啦~
Eliza
Author: James    Time: 7-10-2018 19:06
designow replied at 7-10-2018 18:13
大家好,我是新人啊,請問有冇邊個版面比較多資訊睇下的啊~?
多多指教

首先,請由此網站的(1)開始看起,至少看到(3)參加活動須知…
才好開始發言。
單是閣下自報職業加上登入名的選用,加上不先細心看就四處留言和發問,已經令人對他留下印象了。

Author: Captain    Time: 7-10-2018 20:08
Welcome Stella!!! 之前見到你在會網上出現,已經對你的名字有點印象,希望你放下心情,慢慢投入這個大家庭。
Author: Daryl    Time: 7-10-2018 20:42
歡迎妳Stella,首先俾妳頭像的相吸引了
妳話當晚多人,我就知我miss左唔少野了
希望快有機會見面吧,
Author: stella    Time: 7-10-2018 22:06
KItty:   總有機會既

Ah矇: 多謝啊.仙氣點及得上Rimmi呢 到場既女仔個個都好正有唔同方面吸引人既地方

Coco,Virginia 當日見到你地好開心啊

Eliza ,下次再見你就可以見到我冇戴眼罩, 多謝讚賞 但 會長笑我係肥妹仔我會再努力d修身

Pollux, Rees, Gillian ,Mustard, Daryl 希望大家有機會見面啦~
Author: vocal    Time: 7-10-2018 22:40
Hello Stella,我是隱居中的Vocal,
恭喜妳願意踏出第一步,最緊要玩得開心,
大家都咁nice好快會習慣,希望有緣相見!
Author: Mac    Time: 7-10-2018 22:42
歡迎你加入,希望你慢慢習慣活動氣氛
多作嘗試、交流,有緣活動見^^
Author: 阿喬    Time: 7-10-2018 22:46
歡迎你 Stella!

多作嘗試,就更清楚自己了!
見面再詳談
Author: 占面    Time: 8-10-2018 09:24
歡迎stella!
我係當晚兩個好似名既男仔其中一個占面啊
希望下次同下下次都見到你
enjoy your stay!
Author: stella    Time: 8-10-2018 11:54
vocal, Mac, 阿喬, 占面 希望大家有機會見傾下計~
Author: Virginia    Time: 8-10-2018 12:51
stella replied at 7-10-2018 22:09
KItty:   總有機會既

Ah矇: 多謝啊.仙氣點及得上Rimmi呢 到場既女仔個個都好正有唔同方面吸引 ...

你回覆要撳reply 對方先會見到架

Author: Alice    Time: 8-10-2018 14:48
你好啊,stella~
歡迎你啊~~~希望你可以係到有更多嘅第一次啦
Author: Jet    Time: 8-10-2018 14:48
歡迎歡迎
第一次見
Author: Kimon    Time: 8-10-2018 16:14
Hello Stella 歡迎你呀,呢度會有好多人就著你同錫住你玩,唔洗擔心。
希望你會搵到你要的刺激啦
Author: stella    Time: 8-10-2018 20:12
Virginia replied at 8-10-2018 12:54
你回覆要撳reply 對方先會見到架

多謝提醒
Author: KittY    Time: 9-10-2018 14:47
stella replied at 7-10-2018 22:09
KItty:   總有機會既

Ah矇: 多謝啊.仙氣點及得上Rimmi呢 到場既女仔個個都好正有唔同方面吸引 ...

好呀,希望你係度開心

Author: Nina    Time: 11-10-2018 09:37
歡迎你呀Stella~~
可愛嘅妹子

Author: stella    Time: 11-10-2018 10:43
Nina replied at 11-10-2018 09:40
歡迎你呀Stella~~
可愛嘅妹子

Nina  我都仲係好怕醜  但今次攬左好多人

Author: Nina    Time: 11-10-2018 11:03
stella replied at 11-10-2018 10\"\"

我知呀!但你已經做得好好

我唔敢攬住你⋯驚其他男士埋唔到你身⋯下次到我攬haha~

Author: stella    Time: 11-10-2018 11:54
Nina replied at 11-10-2018 11:06
我知呀!但你已經做得好好

我唔敢攬住你⋯驚其他男士埋唔到你身⋯下次到我攬haha~

下次要攬攬希望好快再見

Author: Ah矇    Time: 11-10-2018 16:56
stella replied at 11-10-2018 10\"\"

今次見你無第一次咁怕羞呢~~ (叻叻)

下次有時間再同你介紹多D同share下d野比你丫~

Author: Luigi    Time: 11-10-2018 19:02
Welcome to the Club Stella. Many more goodies waiting for you
Author: hertz    Time: 11-10-2018 22:35
Hi Stella~

Wellcome aboard~ 果日下去左午場miss 左見你新人出場Tim,

期待下次見到你
Author: CoCo    Time: 11-10-2018 23:11

嚇屎我,你過黎突然攬攬,我以為你喊喊

Author: stella    Time: 12-10-2018 10:44
Ah矇 replied at 11-10-2018 16\"\"
今次見你無第一次咁怕羞呢~~ (叻叻)  

下次有時間再同你介紹多D同share下d野比你丫~

我會慢慢習慣嫁~
估唔到會入3次房

Author: stella    Time: 12-10-2018 10:47
Luigi replied at 11-10-2018 19:05
Welcome to the Club Stella. Many more goodies waiting for you

thanks
i think i would enjoy it~

Author: stella    Time: 12-10-2018 10:49
hertz replied at 11-10-2018 22:38
Hi Stella~

Wellcome aboard~ 果日下去左午場miss 左見你新人出場Tim,

希望有機會見到

Author: stella    Time: 12-10-2018 10:51
CoCo replied at 11-10-2018 23:14
嚇屎我,你過黎突然攬攬,我以為你喊喊

上次已經想攬攬唔夠膽
我唔易喊嫁唔洗擔心

Author: Ah矇    Time: 12-10-2018 10:54
stella replied at 12-10-2018 10:47
我會慢慢習慣嫁~
估唔到會入3次房

3 次~~~!!  

好值得鼓舞既數字呢~~ 我都係間中有呢個次數嫁乍~

Author: stella    Time: 12-10-2018 11:09
Ah矇 replied at 12-10-2018 10:57
3 次~~~!!  

好值得鼓舞既數字呢~~ 我都係間中有呢個次數嫁乍~

最後雲師兄沖涼個位俾大佬霸左趕返出去好好笑

Author: Ah矇    Time: 12-10-2018 14:42
stella replied at 12-10-2018 11:12
最後雲師兄沖涼個位俾大佬霸左趕返出去好好笑

原來仲有D攪笑野發生~

咁你會寫動後嘛?

Author: stella    Time: 15-10-2018 11:35
Ah矇 replied at 12-10-2018 14:45
原來仲有D攪笑野發生~

咁你會寫動後嘛?

應該唔會啦⋯ 文筆唔好 好怕寫多字

Add post (15-10-2018 11:39):
我下次見面同你講~
Author: Ah矇    Time: 15-10-2018 11:41
stella replied at 15-10-2018 11:38
應該唔會啦⋯ 文筆唔好 好怕寫多字

總之上次問返你啦~

不過當晚見到你果時, 上完成日堂, 已經好鬼攰...乜都唸吾到了; 下次再搵你傾過丫~

Author: stella    Time: 15-10-2018 11:45
Ah矇 replied at 15-10-2018 11:44
總之上次問返你啦~

不過當晚見到你果時, 上完成日堂, 已經好鬼攰...乜都唸吾到了; 下次 ...

見你地個個都好攰啊
下次問我啦 可能會唔記得

Author: Ah矇    Time: 15-10-2018 12:08
stella replied at 15-10-2018 11:48
見你地個個都好攰啊
下次問我啦 可能會唔記得

好丫, 睇下到時邊個記得先~

好啦~ 吾係度吹咁多水啦~ 下次見面再傾丫~

Author: Zach    Time: 24-10-2018 22:38
第一次比人口交係會有d奇奇怪怪架啦,慢慢就會慣!(我唔係女仔我又知?哈哈)
Author: Averil    Time: 5-2-2019 03:01
寶貴嘅第一次實在係深刻又難忘...不過你好似都未沉澱完...重好心如鹿撞
Author: DailY    Time: 7-4-2019 13:51
Stella

感覺到個會好安全好放心 謝謝你

Author: Winds    Time: 15-7-2019 18:19
每個會員既第一次都好特別 希望快d有機會認識到你Stella
Author: stella    Time: 20-12-2019 17:14
choihungman replied at 20-12-2019 13:36
can i join

如果你真的有興趣參與請詳細閱讀主頁 關於我們的註冊須知,見習生手冊,參加活動須知等等 認真看完所有會內規則熟悉我們

Author: Captain    Time: 21-12-2019 12:01
choihungman replied at 20-12-2019 13:36
can i join

Love how you describe your strength...is it really a strength
What kinda Enjoyment you think it’s?  

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3