Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Chris
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

我希望S & B 舉辦 的 主題

[Copy link]
Theme
Post time 15-6-2009 11:58:47 | Show all posts
絲褲 ? See through?
First
Post time 4-5-2010 16:26:34 | Show all posts
美少女戰士Party....由小丸子扮木野真琴!:lol
3Floor
Post time 17-5-2010 15:50:22 | Show all posts

我一定 support la...hehe!
4Floor
Post time 17-5-2010 15:51:02 | Show all posts
原帖由 U叔叔 於 17-5-2010 15:50 發表

我一定 support la...hehe!

既環保又sexy!
5Floor
Post time 18-6-2010 17:11:39 | Show all posts

《靚pat大激鬥》

小丸子又有新點子....

《靚pat大激鬥》活動內容建議:
~ 觀賞價值 — 只能用目視檢測pat pat,然後評分
~ 手感 — 蒙眼摸pat,感受其彈性、皮膚等,選出最佳手感靚pat
~ 才藝表演 — 發揮pat pat的特殊技能,如pat pat舞、震pat、pat pat 渣筷子等等
6Floor
Post time 20-10-2010 15:25:20 | Show all posts

火煱 x 溫泉 x sex party ?

秋意綿綿,大家都想得到溫暖...通過丸子baby 既提議,小花花& 熊叔叔既討論同埋成日想多左,希望想搞一個身心都能滿足既活動,就係 火煱 x 溫泉 x sex party (命名為暖暖大慾煱) - 暖暖大慾煱意味著口腹、身體、心靈都能得到溫暖。最理想係有私人溫泉 / Jacuzzi 既套房,讓大家一起浸浴、浸肉、再浸慾...

由於地點既挑選比較複雜(費用,安全性,方便性...etc),而呢兩日發覺有些會員好渴望 or 已經打左邊爐,所以也想先來個簡化版嘅活動 - 火煱 x sex party (命名為慶烚烚之夜)

PS 鳴謝小花花為這兩個活動命名。

有無得諗?
7Floor
Post time 16-8-2012 21:20:13 | Show all posts
Pink 的派對?
8Floor
Post time 18-8-2012 11:15:23 | Show all posts
原帖由 九火炎龍 於 18-8-2012 03:31 發表 咩叫PINK 派對@@?

Pink 的...會長係上面講左呢!:icon27
9Floor
Post time 29-8-2012 12:18:32 | Show all posts

無題SM之夜

記得較早前有出過"輕度SM"既活動,好似幾受女士歡迎但最後人數唔夠取消左~(我就因為時間唔夾:Q )

會唔會來一個無題為主題,並提供SM用具俾參加者興之所致來多一個choice?:icon27

當然也是輕度SM唔傷身為大前提!:)
10Floor
Post time 30-8-2012 12:35:33 | Show all posts

神秘 matching night

場地:雙連酒店房(最好套房)或單位

玩法1:
男女分開進入兩間酒店房/單位,沐浴後進行,每人抽出當晚第一個指定對手名字。

如許可加插不同玩法 – 即係先由女士抽玩法後,抽出對手名字如FMM,FFM,FFMM,女士單一/多P幪眼(對手名字由會長抽出),男士單一/多P幪眼(對手名字可以由女士或會長抽出)...等等。

玩法2:
分上下半場
上半場 - 分兩小組(有男有女)分開進入兩間酒店房/單位,正常自由玩樂。

下半場 – 如玩法1,由女士或會長抽出下半場玩法(如許可)同對手名字。
11Floor
Post time 31-8-2012 10:43:13 | Show all posts
原帖由 Chris 於 31-8-2012 05:34 發表

這令我想起以前曾構思過的一個玩法,男女分開單位,大家也不知道,另一邊房間有些什麼人,再將人分AB兩組,

男的A組和女的A組先聚會一段時間,然後A組男便和B組女聚會,最後,兩邊打通。

這個會不會較簡單和減低因為害怕要和自己 ...

其實呢個玩法嘅概念就係來自會長好耐以前同我提過嘅構思呢...

當時聽左之後就再諗隨機配對呢嗰可行性,因為覺得unknown會好激,但就係考濾到會長以上嘅問題就再無諗落去。

呢幾日突然又諗起呢個unknown嘅玩法,再諗下點樣可以俾參加者比較容易接受,所以就從會長嘅構思再加上隨機配對而得出"玩法2"。

其實可以再fine tine 一下...
上半場- A組男女和B組男女先分開進房聚會一段時間 (當然大家也不知道另一邊房間有些什麼人),等大家熱好身同可以跟自己喜好去配對一番。
下半場- A組和B組女士抽出另一組嘅男士做對手,然後兩邊打通,配對左嘅男女可以自由發展之後嘅情節。

咁樣可以俾大家多一個機會去溝通了解,可能會有新火花呢?
12Floor
Post time 31-8-2012 10:45:28 | Show all posts
原帖由 Annabelle 於 31-8-2012 10:38 發表
我反而覺得抽籤幾好,冇得揀由命運安排既未知之數,多麼讓人忐忑不安地期待:lol

忐忑不安地期待<---就係想有呢種感覺呢 (平時有幾何呀!)...hehehe~:lol
13Floor
Post time 1-9-2012 11:24:38 | Show all posts
原帖由 Hitomi 於 1-9-2012 01:20 發表 呢個感覺有點驚....可能我...................還有保留吧~

明白明白....

所以我fine tune 左,前半part 自由玩楽,中間有期待刺激,而最後可以比個機會去了解對方。

抽到like 嘅對手當然喜出望外,
抽到平時少溝通或唔敢溝通嘅人,可以借此了解一下,可能也會喜出望外呢,
抽到唔想玩嘅對手,也可比一次機會再看清楚,可能有新火花(可能係開心嘅火花,也可能係怒火...haha), 如有需要也可帶上橙帶呢!

希望比到大家一些另類少有嘅感覺啊!:icon27
14Floor
Post time 30-10-2012 17:07:51 | Show all posts

女"性"為本課程

岩岩同女生們聊天,她們其實也好有興趣知道點樣可以豐富自己喺sex正面嘅技巧...

以往喺度嘅技巧提昇班主要對像係男性,唔知有無可能來個以女性為主嘅course呢?
15Floor
Post time 25-5-2013 17:13:43 | Show all posts
原帖由 Tony 於 25-5-2013 16:53 發表
襯衫西褲夜(名暫定)

我成日腦內有一個畫面, 女士只穿上男裝長袖襯衫, 淺色過臀但不及膝, 背對陽光, 光穿透襯衫, 隱約見到女士胴體,
係咪好性感呢, 如果男仕上身赤裸只帶一個bow tie, 下身穿西褲又如何,

其實呢個 ...

好正嘅主題啊,但陽光要午間先得呢……或者,玩到天光! Hehe!
16Floor
Post time 22-7-2013 16:24:50 | Show all posts

衝上雲霄?銷魂上衝?

呢期大熱!

機師、空姐、工程師、Ray Ban...有無得諗?
17Floor
Post time 12-11-2013 22:23:33 | Show all posts
小虎 發表於 12-11-2013 18:41
好快手喎
建議過年前後,方便搵旗袍/小鳯仙裝
男士以吊帶衣服首選,配合充氣士巴拿/摺凳/石油氣罐等年宵 ...

男士如果有短打都ok喎~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

1-6-2024 12:16 GMT+8 , Processed in 0.085093 second(s), 19 queries .